Zrybgrcyln [https://resimyukle.io/r/Yu2y0F58R9] Kızlar normalde adet günüm bugün ama olmadım. 2 gün önce erken gebelik testini yaptım(baştaki) çift çizgi çıktı. Dün ortadaki olanı yaptım normal gebelik testi o da çift çizgi çıktı. Bugün sondakini yaptım yine pozitif ve normalde adet günüm bugün. Gidip kan testi verdim beta değerim 446 çıktı. Doktor düşük dedi değere cuma günü gidip tekrar baktıracam. Sizce düşük mü değer?
Zeysezer Zrybgrcyln neden düşük olsun herkesim yumurtlama günü aynı olmuyor ki yani geç döllenme olmuş olabilir iki gün sonra yine ver canım sen Allah’ın izniyle bi şey olmaz
Sakinem212 Zrybgrcyln düşük değil gayet iyii ben ilk öğrendiğimde 97 di düşük dedi 3 kez tekrar yaptık en son 1770 çıktı anca böyle ikna oldu doktor onlarınki boşa evham rahat ol aryaracak her gün geçtikçe.
Derenils Zrybgrcyln bazı Doktorlar beni öldürüyor ya ne alaka düşük şayet yüksek ikigune bir iki katına çıkması lazım degerin
Zrybgrcyln Zeysezer düşük diyince korktum bende. Önceden kimyasal gebelik geçirdim ama ondan beta değerim 9 Du. O derece düşüktü yani. Ama bunda beklediğimden yüksek çıktı. Yine iki gün bekleyip tektar test vericem emin olmak için
mnurtrk Kesinlikle düşük değil değerin ben beta değerim 30 iken gebe olduğumu öğrendim :) Allah ikinize de sağlık sıhhat versin sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Aslhn12 Zrybgrcyln ne alaka ya ben öğrendiğimde 270 falandı değerim şu an 9+5 im kese de gördüm bebek de kalp atışını da duydum. 🤷🏻♀️ Bazı doktorları anlamakta güçlük çekiyorum
Tupanne Zrybgrcyln önemli olan 2 gün arayla iki katı yükselmesi benimki de ilk teste 480 çıkmıştı basıl düşük dedi anlayamadım
Gnssc Zrybgrcyln benim adetten bir gün önce 168 ’di değerim bir daha baktırmamıştım ama önemli olan düzenli artmasiymis 2 günde bir verin diyorlar
Selen37 Adete yakın 19 çıkmıştı benim. Seninki düşükse bu ne acaba doktora sorsak keşke 😂 bana da kimyasal falan dediler ama çok şükür 12+4. Herkesin betası değişiyor yani önemli olan 2 ye katlanması
Zrybgrcyln Selen37 benim bir önceki kimyasal gebelik ti ama değerim 9 çıkmıştı. Sonra da düştü kimyasal gebelik dendi. Ama bu iyi bence. İnşallah sağlıklı bir gebelik olur.
Mavilio2 Doktor nasıl düşük demiş gayet iyi adetim üç gün geçikti betam 720 cıkmıltı ki senin adet günün hamilesi canım doktorunu degiştir
Meltemce Zrybgrcyln valla ben öleyim o zaman adet günü 9.28 cikti degerim doktor hayirli olsun var dedi bu doktoru acilen degistirmelisin
Demetb Zrybgrcyln ya ben düşük diyen doktorları hiç anlamıyorum ki benim 40tı iki gün sonra iki katına cıkcak mı diye bir daha kan verdm cıkınca tamam hamilesn denildi bitti gitti. Moral bozan doktorlardan hemen uzaklaşın.
Zrybgrcyln Demetb her zaman en kötüsüne alıştırma düşüncesinde oluyor bazı doktorlar. O yüzden üzülüyor insan. Bende iki sonra tekrar deneyecem eğer artmışsa önümüzdeki hafta kendi doktoruma randevu alacam