tugceem Merhaba hanımlar. Çorlu Devlet Hastanesinde normal doğum yapanlar bu süreci anlatabilir mi? İlgi, alaka nasıl?? Yardımcı olursanız çok sevinirim 🥰
Masal53 tugceem bende çorlu devlet hastanesine gidiyorum orda doğum yapcam inşallah 😍😍😍 kaç haftalıksınız kimin hastasısın
feyzaa34 tugceem ilk gebeliğimde orda takipliydim ama doğumhaneyi bizzat gezdim odaları gördüm güzel bence
tugceem Masal53 ben daha çok yenii hamileyim ama gerçekten çok kafaya takıyorum daha şimdiden 😭 devlette normal doğum yapanlarla sohbet etmek istiyorum o yüzden Nasıldı diye ? Şuanlık Yakup Yalçıner e gidiyorum
tugceem Masal53 Salı günü gidicem bende canım. Doktordan yana sıkıntım yok güzelce açıklama yapıyor. Benim korkum doğum 😂 oraya doktor gelmiyormuş yada hangi doktor o an ordaysa o ilgileniyormuş zaten ebeler doğum yaptırıyormuş 🤦🏻♀️
Masal53 tugceem evettt ebeler ilgileniyor zaten doğumlarla şimdi ilk 3 4 ay yat sonra bolca hareket ederek doğumunu kolaylaştırabilirsin şimdi daha yeni olduğun için sürekli yatman daha iyi
Masal53 tugceem oyy bebişlerle ilgileniyosun yani 😍😍😍 kucağına alma çocukları kendini zorlama ıkınma uzanma
feyzaa34 tugceem 2.5 sene önce gezdim ben ebe bize dilerseniz tek kişi talep edebilirsiniz demişti ki şuan pandemi dönemi bence tek kişi olur
Masal53 feyzaa34 ilgileri nasıl orda doğumhane kaçıncı katta 😁😁 ağrıyla hastaneye gidince direk doğumhaneye mi çıkıyoruz