BeyzaOzmn Oğlum olacak hergün tatlı tüketesim geliyor ve az da olsa tüketiyorum sizde durumlar ne alemde canınız tatlı istiyor mu?
Masal53 BeyzaOzmn ben gebeliğimin başında hergün 2 paket çikolata yiyodum 😁😁 dondurma vs. Çok şükür şekerim çıkmadı 🙈🙈🙈
Hafizeplt BeyzaOzmn benim kızım olacak çok nadir öyle tatlı şeyler yemek istiyorum genelde meyve yemek istiyorum erik kiraz karpuz gibi😁
pinar2210 BeyzaOzmn benimde oğlum olacak haftaya doğum insallah :) başından beri hep tatli çekti canım. Zaten seven biriydim gebelikten sonra 2 kat arttı. Ara ara kısıtlamak zorunda kaldım sekerden korktuğum için ama genel olarak sürekli yedim bende
BeyzaOzmn Cansu_04 bende ilk haftalar limonu yiyodum kendi başına sonra tatlıya döndü 😂😂 yemezsem kendimi kötü hissediyorum 😂😂
BeyzaOzmn Masal53 maşallaaah inşallah öyle de gider darısı başımaaa 😂🙈 doktorum kiloya çok takık biri üzüle üzüle yiyorum kızacak diye 😂
BeyzaOzmn Ilaydaa_ şeker çıkıcak diye korkuyorum çıkma ihtimali var mı acaba tatlı yemezsem sanki krize giriyorum 😂😂😂
BeyzaOzmn Hafizeplt doktorum karpuzu az tüket şeker deposu hamilelik şekerin çıkar çabuk kilo alırsın dedi bilgin olsun canımmm🥰🥰
BusraUras BeyzaOzmn bende çok şükür hiç aksatmadan hergün yerim tatlımı 🤣😅 sonra da geçer koltuğa oturur oğluşumun tekmelerini izlerim 😍 çok güzel oluyor.
BeyzaOzmn BusraUras yaaa maşallaaahh allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰 normalde 2-3 haftada bir çikolata yiyen biriydim şimdi hergün yemezsem kendimi iyi hissetmiyorum 😂😂
Dubletombikdoner Kızım olucak 😁😂hergun tatli dondurma yiyorum şistikce sisiyorum balon oldum ne olacak halim bilmiyorum😁😂
BeyzaOzmn Dubletombikdoner aynı sorun bende de var bazen battı balık yan gider diyorum sonra da doğumdan sonra sporla acısını çekiceksin diyorum 😂
Cagla-91 Dondurma zararlı mi kızlar ya. 10 haftalık hamileyim benim de canım hep dondurma istiyor yiyorum tutamıyorum kendimi 😂
Dubletombikdoner Cagla-91 her gün yiyorum 😁😂yandaş ariyorsan burdayim , sadece boğazın narinse fazla yeme 😁😊
Dubletombikdoner Cagla-91 son gaz devam 😁😂🤣30 haftalik oldum hergun yedim nerdeyse 😁😂 linç etmesinler simdi beni 😁😂
BeyzaOzmn Dubletombikdoner maşallaahh sağlıkla doğar inşallah 😂 ayy kime nee biz değil bebişler istiyor 😜😂😂😂