Hasanefeveomerinannesi Arkadaslar dua eder misin 5 cm aciklik var suni sanci ile doguma girecegim insallah 😊
Ela20 Hasanefeveomerinannesi rabbim yardımcın olsun denk getirsin kolaylaştırsin sağlıkla mutlulukla kavuş bebeğine 🤲
AylinCk İnşallah kolay ve sorunsuz bir doğum olur sağlıkla alın bebişinizi kucağınıza bizde burda doğum hikayenizi bekleyelim ❤️🙏🧿
Hasanefeveomerinannesi AylinCk insallah Allah razi olsun tesekkur ederim toparlandiktan sonra yazarim insallah 😘
Hasanefeveomerinannesi Arkadaslar Allah razi olsun 1lsaat 12 de prensimi ömerimi kucagima aldim Allah dogum yapanlarinyardimcisi olsun insallah 😊
aslannaz21 Hasanefeveomerinannesi allah anali babali buyutsuj gozun aydin canm bende 39+3haftaliğim hic acilmam yok sanci arada oluuo o da yalanci sanirim😖
Hasanefeveomerinannesi 2_pamukannesii cok sukur bi skinti olmadi sadece bebegin esi rahime yapistigi ivin o zorladi
2_pamukannesii aslannaz21 bende 39 + 5 oldum 3 cm açıklığım var yarın suni sancı ile doğum yapacağım inşallah kolay olur
badembid Hasanefeveomerinannesi ay ben de çok normal istiyorum çok şükür doğurmuşsun sana ve bebeğine sağlık diliyorum 🙏🏼🙏🏼 Darısı başıma
aslannaz21 2_pamukannesii ay hadi hayirlisi darisi basima bende yarin kontrole gidicem 39+4olcaz allahin izniyle ozele mi gidiyosn ben devlete gidiyorm bekletirler mi acaba daha valla suni yemeye raziyim tecrubeliyim ikinci bebegim
2_pamukannesii aslannaz21 bende devlete gidiyorum canım doktorum 41 e kadar bekleriz dedi ama virüs var doğur kurtul dedi yarın için gün verdi bakalım ne olacak inşallah seninde olur açıklık doğum kolay olur 🙏
Hasanefeveomerinannesi aslannaz21 ozele gidiyorum sancim olmayinca suni verdiler 4 saatin icinde dogum yaptim