GzmKa Eymen-ss bende engelleyemiyorum. Nst ye girince bile bebegin kalp atışını engelliyor duymamizi. Elimde degil 95 ile baslayip 105 oldum. Cok almadim ama zaten varolan kilonun uzerindebolunca benimde sinirlerim cok bozuluyor
Eymen-ss GzmKa Kilo iyi bişey değil ama elde olmayınca yapacak birşey kalmıyor sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🤗
gulin-35 Eymen-ss kılo almamak ımkansız gıbı ben tup mıdelı oldugum halde kus kadar yedıgım halde hatta tum gunu karpuz peynır sut ayranla gecırdıgım halde 10 kılo aldım 🤷🏻♀️
Eymen-ss gulin-35 Gerçekten mi hiç birşey fayda etmiyor o zaman kilo almaya müsait insanlarız ne yapalım sağlık olsun da 🤗
Aybuss Ekmek yeme melisin, Unlu şekerli gıdaları hiç bir şekilde tüketme melisin. Bakla giller den çok az yemelisin. Et ve yeşillik oranlı beslenmelisin. Öğün arasında ceviz fındık kuruyemiş oda tam avucunun içi alacak kadar fazla değil.
Eymen-ss Aybuss Et fazla tuketmiyorum anca köfte olursa baklagil de çok fazla yemem sebzeciyim ben ama ekmek konusunda birşey diyemiycem çünkü hiç yemedigim anda şeker oranım düşüyor ve migrenim coşuyor 😔
Aybuss Eymen-ss kilo kontrolü için et yemek zorundasın.. Bende yiyemiyorum tiksindim etten Köfte yiyebiliyorum sadece. Et olunca ya eşim yada kaynım yapıyor bana çiğ et kokusu midemi bulandırıyor aşırı derecede