ebruzb Minikyavrum46 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🐣 cinsiyetini kaç haftalıkken öğrendiniz biz çok merak ediyoruz semiha hanım erken söylüyor mu acaba 🙈
Minikyavrum46 ebruzb Aminn cnm 11 haftalıkken kıza benziyor dedi. 16 haftalıkken net kız dedi. 🥰 Anneler hissediyor bence canım cinsiyeti benim belirtiler tamamen erkek belirtileriydi ama ben hep sanki kız gibi diyordum.🤗
Ozge98 Maviboncugum Megapark hastanesi Semih Yancar’a gidiyorum memnunum ama muayenesi vs çok kısa sürüyor
ebruzb Minikyavrum46 Çok sevindim sağlıkla gelsin bebişiniz inşallah ❣️ Bende kız gibi hissediyorum çevremde herkes oğlun olacak bence diyor 😂 ben ısrarla kız hissediyorum 🙈 bakalım sağlıklı olsun da 🥰
Ozge98 Minikyavrum46 haha bizde de öyle 34 haftalığım bi iki aya doğum yapıcam hala kız mı emin misiniz belli olmaz yinede falan diyip duruyor kayınvalidemle kayınpederim, bi kaç tane alt pijama almış bebeğe erkek kıyafeti 😅
Minikyavrum46 durununannesiiiiii Doktorum ben gerek duyduğum gebeliklerde öneriyorum bence yaptırmana gerek yok ama illa yaptıracam dersen yönlendireyim dedi.
durununannesiiiiii hulya4627 hulya4627 normal doğummu olcak yoksa sezeryanmı hastane yeni olduğu için açıkçası fiyatları merak ediyorum siz fiyat ögrendinizmi
hulya4627 durununannesiiiiii İlkim sezaryen olduğu için buda sezaryen olacak 2.500 dediler normal doğumu bilmiyorum
Martha Maviboncugum megapark hastanesi Koray Şener 👍🏻 Çok sessiz görünür ama çok bilgili asla ikilemde bırakmaz. Cerrahisi ve radyolojisi çok iyidir, detaylı usg’yi bile kendi yapar.
Maviboncugum Martha ben de Koray beye gidiyorum şuanda. Aslında memnunum şuanda ama doğum konusunda çevredekiler kafamı karıştırdılar. Hep sezeryana yönlendiriyor diye söylüyorlar. siz kaç haftalıksınız
Fencibiranne Ozge98 ben henüz yeniyim 17+4 detaylı ultrasonu Semih bey kendisi mi yapıyor acaba birde kaç dakika sürüyo hatırlıyor musunuz
Ozge98 Fencibiranne Hayır Semih bey yapmıyor radyoloji uzmanına yönlendiriyor maalesef beklediğim gibi değildi detaylı ultrason 10 dk bile sürmedi sonra bi kağıt verdi doktoruna göster dedi Semih bey de kağıda bakıp sorun yok dedi
Fencibiranne Ozge98 hadi ya genel de yarım saat sürdüğünü falan söylüyorlar ayda bir gidiyoruz o da kısacık sürüyo keşke daha uzun ve detaylı olsa
Ozge98 Fencibiranne evet bende o beklentiyle gitmiştim ama maalesef 10 dk bile sürmedi ultrason sırasında bilgi verilmedi fotoğraf vs verilmedi
Fencibiranne Ozge98 üzüldüm bu duruma neyse sağlıklı olsun da bebişlerimiz doğduklarında doya doya severiz ☺️☺️
Ozge98 Fencibiranne aynen benim kızım da biraz nazlı zaten bir türlü yüzünü de göstermiyor artık doğunca görürüm bize sürpriz olur diyorum 🙈 siz cinsiyet öğrendiniz mi ?