Kızlar tam 40 haftalık oldukk ❣
Sabah 8:30 da yatışım yapılıp suni sancıyla doğum başlıycak allahın izniyle bir sıkıntı olmadığı sürece normal gözüküyor . Heyecan ve korku hat safada 😬😬 sizlerden dua istiyorumm allahım hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah 🤲
Doğuruyorum 🧿 bebiş doğdu butonu geldiii💫
CnsHazel 6 da yatis yapiyorim ayni gun dogiruyoruz canm benimde suyum azalmis alttab fitille baslatcaklar rabbim sag salim almayi nasip etsin 3 saat ga uyudum ya uyumadim uyku girmio gozume
CnsHazel Allah kolaylık versin. benimde 41. hafta oluyor perşembe günü yatışımı verdiler hakkımızda hayırlısı 😊
Haticedkmn Bu uykusuzlukla nasıl doğurucaz bakalım 😐
senell suyum azalmis canm bide benmde cuma 40 haftam doluyo bebek tuvaletini yapar yer die baalatiolarbu sabah
35 haftaligim ama doğurmak istiyorum uykusuzluk beni mahvediyo artık 😔😔😔
Haticedkmn benim de cuma kırk doluyor inşallah sağlıcakla gelirler erkek mi bebeğiniz
Umutttr kiz cnm
CnsHazel cuma benim de 40 haftalık olucak pazartesi suninile başlanicak gelmezse sizde bize dua edin bizde bir avazda kurtulalım. Sizinde hayırlı olsun dogumunuz kolayca sağlıkla dogurursunuz inşallah
CnsHazel rabbim kolayca sağlıcakla gelmesini nasip eylesin inşallah cnm 🤲🏻🌸
CnsHazel rabbim kolaylık versin, sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah canım🙏🏻🧿
CnsHazel Allah yardımcın olsun kolay bir doğum nasip etsin işallah sağsalim kucağına alırsın stres yapma işini Allah’a gördür dua et oku bol bol bende senin için dua edicem
CnsHazel Allah kurtarsın inşallah darısı bize olsun 🥰