CnsHazel cuma benim de 40 haftalık olucak pazartesi suninile başlanicak gelmezse sizde bize dua edin bizde bir avazda kurtulalım. Sizinde hayırlı olsun dogumunuz kolayca sağlıkla dogurursunuz inşallah
Doğuruyorum 🧿 bebiş doğdu butonu geldiii💫
CnsHazel rabbim kolayca sağlıcakla gelmesini nasip eylesin inşallah cnm 🤲🏻🌸
CnsHazel rabbim kolaylık versin, sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah canım🙏🏻🧿
CnsHazel Allah yardımcın olsun kolay bir doğum nasip etsin işallah sağsalim kucağına alırsın stres yapma işini Allah’a gördür dua et oku bol bol bende senin için dua edicem
CnsHazel Allah kurtarsın inşallah darısı bize olsun 🥰
CnsHazel bi avazda insallah canm saglikla al kucagina benimde pazar gunu tam 40 haftalik olcak allahin izniyle insalalh bende boyle bi post acarim
CnsHazel allahım sağ salim kucagına almayı nasip etsin inşallah 🙏
Umutttr 02.06.21 sat 15.07 dog7m yaptim darisi hepinize insallah 😘😘
Haticedkmn bende yaptım rabbim bekleyenlere de nasip etsin inşallah🤲🏻
Kızlar ben dogurdum çok zor oldu ama şükürler olsun geçti gitti evimizdeyiz 🧿❣ allah hepinizden razı olsun yorumlarınızı okuyordum sancımi çekerken yorum yapamadım ama hepinizin ismine bol bol dua ettim 🖤 allahım bir avazda kurtarsin hepinizi sağ saglim alın kucaginiza inşallah 🤲💫
CnsHazel hayırlı olsun canım maşallah artık darısı bizim başımıza inşallah. Duaların için teşekkür ederim 🥰 bebişinizde hayırlı olsun
CnsHazel gözün aydın cnm🥰 darısı bizlere işallah 🧿
bu-relives12 amin sagol canım çok kolay geçsin insallh 🤲🖤