Tosbikannesii Tosbikella inşallah allhım hepimize sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sizin ilk bebeğiniz mi
Aysekoroglu blue5 ben jilet kullanmıştım çoğu zaman ve çok kısa sürede sert ve siyah çıkıyodu baş etmek zor diye ağdaya geçtim şimdi hem tüyler azaldı hemde daha cansız çıkıyo
Tosbikannesii Tosbikella ilk zaman belki zorlanabilirsiniz ama size bakışı bile tüm yorgunluğunu unutturacak dünyadaki tüm sevgileri unuttun cok büyük bi sevgi sizi bekliyor benim kızımın anne diyişine bile ben dünyayı vermem su an diyordum acaba bu zor zamanlar gecer mi diye şimdi de hep küçük kalsa diyorum
betty17 Tosbikella bugün bi arkadaşıma çatı muayenesi yaptılar kız 37 haftadaydı, muayene olduktan sonra suyu geldi ve acil sezeryana aldılar. Bu bilgiyi öğrendikten sonra ben çatı muayenesi düşünmüyorum istemiyorum eğer sancım olmadığı sürece…
Mavilotta betty17 benim doktorum 40+5 e kadar bekletmişti ve suni sancı vereceği gün sabah çatı muayenesi yaptı sonra sezaryene aldı. Aynı dediğin mantıkla
Aysekoroglu blue5 yok ben acıya dayanıklıyımdır acıyı evet ama aşırı değil kendinizi acıyacak düşüncesine iterseniz daha zor olur