Tosbikella Esraytmv28 ya aşırı ağda rahatlık uzun süre çıkmaz jilet vs tarzı hemen çıkıyor kaşıntısı da cabası
Esraytmv28 Tosbikella daha önce epilasyon yaptırdım canım tüylerim seyrek yani makine de çok hızlı çıkarmıyor
CansuDRY Tosbikella Eldiven pratik geliyor bana. Başta biraz acıyor, sonra hemen uyuşuyor, acımıyor bir daha.
Menfiye_01 Pelin_01 kuzum burda adam akıllı doktor yok bır oguz bey var bırde murat bey benım teyzemlerin doktoru murat oldugu ıcın ve baya hastası var ıyı doktor murat karslı ya gıdıyorum cınar hastanesinde
Menfiye_01 Pelin_01 ben gazıanteplıyım Ahhh keske Antep olsa bır suru doktor secimi var e ılk oldugu ıcın devlete gidemiyorum korkuyorum ama murat karslı dan memnunum ilgili bir doktor Allah var
Pelin_01 Menfiye_01 bende Antepliyim kuzum😂😂 Ama ailem Adana da oturuyor bizde adanadayız bu yüzden de şimden dolayı da Van’da oturuyordum tayin Mersin’e çıkınca Adana’ya ailemin yanına geldim 😂😂
Tosbikella Mavilotta sanırım 38 haftada yaptırım çatı muayenesi vs olmazsa 😂yoksa erken yaptırırım inş
Menfiye_01 Pelin_01 valla oyle de boyle de dogurcaz kız ne guzel pozitif dusun ılk sıralar bende cok korkuyordum sımdı kucagıma almak istiyorum hemen🥰 gecıp gtcek hersey su gıbı su gunlerin tadını cıkaralım
Mavilotta Tosbikella benim 4 gün sonra doğum 😅 hala yapıcam. Karnım da kocaman 😳 ağda yapmaya cesaret edebilir miyim bilmiyorum bide varisim de var daha kötü bir duruma girer miyim bilmiyorum