Asya61 Dilara_guess yaa🥰 41.haftayı bekleyecek misiniz büyük ihtimalle benim haftaya Perşembe son sezeryan olacağım gibi gözüküyor
HavvaFer Dilara_guess benim çoktan başladı bazen çok güzel uyuyorum ama çoğunlukla hep yarım yamalak😏 özelikle wc ye çok çıkıyorum
Dilara_guess Asya61 henüz doktorumla konuşmadık ama bekleme gibi bir durum olursa sezeryan olur çünkü kilosu ilerliyor 4′ü geçer😆
Esrakocer HavvaFer uygulamaya göre 24 kaldı ama bana o kadar bekletecek gibi gelmiyoo:) of of acaba ne zaman gelecek bu minnoşlar
HavvaFer Deryasevimli yaa ne güzel benim de haftaya cuma günüm doluyormuş beyefendi o zamana kadar gelmezse suni sancı verecekler galiba ya da bilmiyorum🤷🏻♀️😏
HavvaFer Mom5444 Amin inşallah 🤲🏻🤗 2. gebeliğim olmasına rağmen yazdıklarınızın çoğunu yaşıyorum 🙈🙈 az kaldı hepimiz sağlıkla kavuşacağız inşallah 🌺🌺🌺
HavvaFer Ninita öyle söylemeyin son dakika bile dönebiliyormuş ama bebek için hangisi iyi olacaksa zamanı gelince o olsun🤗
HavvaFer Gamzeli_Bayan dün kontrolüm vardı haftaya günüm doluyor dedi bakalım neler olacak. Siz çatı muayenesi oldunuz mu