HavvaFer Heyecanım gittikçe artıyor ne zaman nerde nasıl gelecek diye bekliyorum. Sizlerde durum nedir anneler😍
defnes_mom HavvaFer bizim son 61 daha çok var hemen geçsin de dogurayim istiyorum kızımı çok merak ediyorum 🙈😂
Eylulunannesi-2 HavvaFer uygulamaya göremi sayıyorsun son 9 oldk dye :) o tam 9 ay 10 olarak hesaplıyor sanrm. Doktorn ne düşünyor
Yf12 HavvaFer bende haftaya pazartesi gidecem kontrol edecek doktor hafta sonuna dogumu gerçekleştiririz dedi rabbim hayırlısıyla hepimizin kucagına saglıkla almayı nasip etsin inşallah
HavvaFer defnes_mom son 2 ayınız yaza denk gelmiş ne güzel gezmeyi seviyorsanız güzel havaları değerlendirin derim o zaman daha çabuk geçiyor vakit yoksa yerinde sayıyor gibi 🙈🤭
defnes_mom HavvaFer Mersindeyim ve son iki ayı nasıl geçireceğimi kara kara düşünüyorum çünkü burada nem çok fazla bakalım inşallah kolay geçer ☺️
HavvaFer Yf12 Amin inşallah o gün hemen gelsin istiyor insan😍 ben de perşembe gidecem çok merak ediyorum bir gelişme var mı geçen hafta tık yoktu 🤷🏻♀️
HavvaFer @defnes_mom serin vakitleri değerlendirin🤗 eve kapalı kalmayın imkanınız varsa öbür türlü say say bitmiyor🤭 son günlere geldim kabıma sığmıyorum ya çok düşününce de ters tepiyor hiçbir şey olduğu yok 🙈
Mom5444 HavvaFer evet hem bekliyor hemde korkuyor 🥺 bazen diyorum gününü beklemez bazende hiç doğacakmış gibi gelmiyor 🙈🐣 dıygularım çok karmaşık korku heyecan özlem acemilik Allahım yardımcımız olsun 🙏🏻🌸
HavvaFer Mom5444 Amin inşallah 🤲🏻🤗 2. gebeliğim olmasına rağmen yazdıklarınızın çoğunu yaşıyorum 🙈🙈 az kaldı hepimiz sağlıkla kavuşacağız inşallah 🌺🌺🌺
Ninita Bizde son 9′uz bebiş hala ters artık döneceğine dair umudum kalmadı sezeryan olacak büyük ihtimalle. Hayırlısı ile kavuşalım inşallah minnaklara 🍀
HavvaFer Ninita öyle söylemeyin son dakika bile dönebiliyormuş ama bebek için hangisi iyi olacaksa zamanı gelince o olsun🤗
HavvaFer Gamzeli_Bayan dün kontrolüm vardı haftaya günüm doluyor dedi bakalım neler olacak. Siz çatı muayenesi oldunuz mu