Selensahin Arkadaşlar 1 hafta önce kontrole gittim doktor gelişiminin çok güzel olduğunu söyledi birde kafasının haftasına göre bir hafta önde gittiğini söyledi. İri bi bebek olduğu anlamına mı geliyor sizinde basınıza böyle bişey geldi mi
MerveBostann Selensahin Ben de ayni durumdayim canim. Biraz buyuk kafasi iri kemikli dedi ama saglikli gelisimi guzel dedj bakalim ne olacak
Bmom Selensahin banada öyle dendi 3 hafta öndeydi güya bir doğdu ufacık kafası gayet normal inanmayin önde muhabbetlerine kesinlikle kilosu önde dendi 4 e yakın doğar dendi 3400 doğdu boyu 54 cm dendi 50 cm doğdu 😂😂
eaktr Selensahin evet bizim için de aynı şekilde söyledi ama sağlığı gayet yerindeymiş, hayırlısı bakalım🙈🤷🏼♀️☺️
psychologist Selensahin bana da ailede kim koca kafalı dedi😂 biraz büyük ama sıkıntı yok dedi. Kardeşimle hep koca kafalı diye dalga geçerdim küçükken 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Menfiye_01 Hıhı bendede vardı oyle bır sey ama korkma doktor sıkıntı var demedıgın surece korkma bir sure sonra denge olusuyor zaten
Selensahin MerveBostann bence doğduklarında mini minnacık olduklarını görücez yani yeni doğan bu sonuçta nasıl kafa büyük olabilir anlamıyorum 😂
baby_mama Ayy benimki de böyle koca kafalım diye seviyorum 😄 kilosu da fazla, doktor sadece normal doğumu zora sokar onun dışında sıkıntı yok dedi bana ☺️
Selensahin Bmom ultrasonda yanılmalar oluyor bence her biri farklı bişey söylüyor doktorların anlamlastıramıyorum 😂
MerveBostann Selensahin Ben de bilemiyorum acikcasi 😅 Normal doguma engel olur mu onu dusunuyorum doktor muayene edip soyleyecek bakalim
Minnak_123 Selensahin benim kızımında kafa gelişimi önden geliyordu doğum kanalına tam yerleşemedi sadece sezeryan olmak zorunda kaldım 🤷🏼♀️ Ama doğduğunda herşey normaldi absürt bir görünüm durum yoktu yani içiniz rahat olsun 😀
Damla18 Selensahin Selensahin benim 2 hafta önce demişti ama bebek assagi indikten sonra düzeliyor kafana takma hiç şu an benim bebeğim normal haftasında
Aysedemir43 Selensahin benim oğlumun kafası 4 hafta önden gidiyo doktorda dalga geçiyo koca kafalı diye. Sırf kafası büyük diye normal doğuramıycam sanırım haftaya belli olucak 😂
Yahyam_17 Selensahin bugün bana sezeryandan önce son ultrason yapıldığında. Bebeğin kafası 3 kafta kadar küçük efendim bacaklarında kisalik var falan gibi bir sürü şey söylediler kafası da bacakalrida gayet normal. Doğduğunda göreceksiniz boş yere sizebole söylediklerini detaylida. Omurilik açıklığı çıkmıştı ama zaten bunu her gittiğim doktor sokuyordu hani bariz görünüyor yanılma olamaz diye ama kilo boy kafa bacak ölçümü bunlar bebeğin pozisyonu sizin ic karnınız dan dolayı da. Yanlış çıkabiliyor o yüzden stres yapmayın ki 1 hafta ileri hiçbir şey deil doktorlar 2 hafta geri veya ileriyi normal karşılıyor
Minikmucize9191 Yahyam_17 bebeğinizin kafası son haftalarda mı küçük çıkmıştı acaba önceden vay mıydı