Selenimom Sedamusaoglu inşallah canım. İyi her şey 4 hafta sonra tekrar gel demişti ama ben 4 gün sonra gitmek zorunda kaldım bak
YoncaD Selenimom bendede o şekil lekenme olmuştu bende gec saat oldu icin arayamamistim, ama doktorum pembe olmadığı sürece korkma bi iki kere geldiyse yerlesme kanamasidir demişti.. ama sen yinede doktoruna yarin hemen danış tabi..
Selenimom YoncaD evet ya saat çok sıkıntı bir saat oldu pembe olsa hemen acile giderdim de kahve olunca panik yapmamaya calisiyorum
Asil_Egem Selenimom doktora ulaşamıyorsanız en azından acile gidin bence ne olur olmaz progestan kullandığınıza göre belli ki riskiniz var beklememelisiniz
Selenimom Asil_Egem tüp bebek. Olduğu için progestan kullanıyorum canım. Zorunlu olduğu için tüp bebekte.
Asil_Egem Selenimom hmmm anladım canım o zaman içinin rahat etmesi için yinede bi gitmelisin bence yerleşme kanaması dedikleri şey de olabilir ama riskte olabilir belki
Syda01 Selenimom doktora gittiniz mi ben gittim igne verdi düşük riskine karşılık kalp atışını dinletti iyi cok şükür
ogretmen_anneee Selenimom canım endişe etme normal böyle şeyler ancak doktoruna bildir muhtemelen önlem amaçlı iğne verir bende aynısını yaşadım usg bile girdim yeni rahme oturduğu için oluyor böyle demişti doktor. Sen istirahat et doktorundan haber gelene kdr artıyor mu artmıyor mu takipte kal .
Selenimom ogretmen_anneee ondan sonra hiç olmadı ara ara bakıyorum 1 saattir. Yarın gidecegim evet yoksa gönlüm rahat etmez
Nursel725 Selenimom tüp bebekle hamile kalmadım ama bende de çok oldu . Hatta pıhtılı bacaklarımdan aktı kan . Progestan ve proluton kullandım . Bu haftaşarda olabiliyo ama ben hemen doktora gittim . İstirahat önerdi doktorum ve bol su iç bişey okursa hemengeldemişti
Selenimom Nursel725 bana bir de 21 dersim vardı başka ders verip 29 yapmışlar haftaya okul açılacak. Dedim bana başka ders vermeyin bir sürü öğretmen var. Degistirmediler. Rapor almak zorunda kalacagim
Zehra-Arda Selenimom tuvalet harici kalkma canım yat sürekli bende aynılarını yaşadım doktoruna bildir mutlaka