ahlasinannesi Tostosunannesiii 30.haftamda falan geldim Ankaraya. 2 3 hafta içinde Gölbaşı Devlet hastanesi, Şehir hast., Etlik Lokmanhekim ve Etlik Zübeyde hanıma gittim. Etlik Zübeyde hanımla devam edeceğim çok memnun kaldım.
ahlasinannesi Şehir hastanesin gece acilden gitmiştik bebeğim 2 3 saat hareket etmedi diye. Asistan doktordu sanırım 2 3te buraya mı gelinir diye azarlamıştı.
ahlasinannesi Mina06 Sedef Ramoğluna gittim Zübeyde hanımda çok ilgiliydi gerçekten güler yüzlü hemşirede aynı şekilde. Eşim 20 dk kaldın içerde naptın diyor😊
snglysl Tostosunannesiii 35 haftalık olduk bizde. Memoriale gidiyorum 🌸 keçiören de oturuyorum , ilk gebeliğim.
Diilruba Tostosunannesiii 35 +4 olduk 2. Gebeliğim benimde ssvd adayıyım Drum Aylin Totan doğum koru yada memorial da olacak
Asena45 Tostosunannesiii ben doç.dr. Ümit korucuoğluna gidiyorum 37 haftalık hamileyim doğumum tobb veya losante de olucak kendisine tecrübe ve bilgi konusunda güvenim sonsuz fakat iletişimimiz pek iyi değil çok konuşmayı seven güleryüzlü konuşkn bir doktor değil. Ama dediğim gibi bilgi birikimine çok güvendiğim için sineye çekiyorum diğer durumları
3MelekAnnesi3 Tostosunannesiii keçiörendeyim Keçiören eğitim araştırma ve Gülhaneye gidiyorum 26+3 haftalıgız 😊
Brcadn 3MelekAnnesi3 merhaba ilk dogumumu Keçiören eğitim araştırma da yaptım yine oraya geçeceğim hangi Dr tavsiye edersiniz