BegumIscanTunc zeynepemiromer zaten parol gebelere verilen en düşük dozda ki ağrı kesici canım günde en fazla 4 kez icebiliyorsun korkma için rahat olsun
alyavetuna zeynepemiromer hamilelimlerimde cok başım ağrır kullanirim bazen okadar artarki kusmaya başlarım serum takarlar parolu. içiniz rahat olsun günde 4 adet parola kadar izin veriyorlar 4 saatte bir.
Pelinbyrktrlr zeynepemiromer içtim canım 3_4 defa. Zaten sadece parol içiliyor merak etme için rahat olsun
Merveysel15 zeynepemiromer migren var bende 3 4 gunde bi baş ağrısı yaşıyorum gunde 3 tane parol içtigimi söyleyebilirim doktorum da günde en fazla 3 tane içebilirsin bir sorun olmaz dedi şuan 28 haftalık olduk halen çekiyorum baş ağrısı
Melek-16 zeynepemiromer elbette önce doktorunuza danışın. Benim eşim de doktor kendisi içirdi bana😅 ama baya mecburdum yoksa kesinlikle içmezdim o kadar
Busra333 zeynepemiromer evet canım içtim bir kere bende dayanılmaz bir bas agrım vardı hatta covid testi de oldum.doktor önerdi parol zaten korkulacak bişey yokmuş sıkıntı yaşamadım çok şükür tabi daha doğum olmadı ama detaylı da herseye iyiydi şükür :)
esrvl zeynepemiromer evet içtim içiyorum da. Parol zaten hamileler için. Doktorlar da parol öneriyor zaten
Archhmomm zeynepemiromer bir migren hastası olarak ayda en az 2-3 parol aldım canım hamilelik süresince doktor önerisiydi . Birsey olmaz 🙏🏻