zeynepemiromer kızlar başım. çok ağrıyordu bir tane dayanamadım parol içtim hiç de icmemistim şimdiye kadar sizler hiç içtiniz mi hamilelik boyunca
Dilekcnkn zeynepemiromer Evet canım zaten gebelikte parol ve minoset öneriyor doktorlar bir sorun olmaz ☺️
Nrgsalp zeynepemiromer ben 50 tane kesin icmisimdir hic bi zararu yok canim meral etme agrin olunca icebilirsin
Milenka zeynepemiromer hamilelere verilen tek ilaç ağrı kesici olarak parol Bana içince etkide etmiyor🙄
idiloska Acil servise gittim, kan değerlerim ve ferritin düşüklüğünden, çok ağrım olduğu için parol verdiler merak etmeyin hamileler minoset ve parol alabiliyor.
Glbhr-97 zeynepemiromer benim de migrenim var çok zor kaldığım durumlar da içiyorum canım doktor öneriyor içini rahat tut
zeynepemiromer Nrgsalp iyi canım bundan sonra bas agrilarini çekmem o zaman boş yere sabahtan akşama çekiyordum
Bhrertrk zeynepemiromer parol veriyorlar zaten korkma endişe edecek bir şey yok . migren vardı gebelikten dolayı içemiyordum kendi ilaçlarımı. Doktorum parol verdi bir gün de 4 adet içtiğimi biliyorum yine de geçirmiyordu . Allah şifa versin
zeynepemiromer Bhrertrk Allah sifanızı versin canım ben de de ara da baş ağrısı olurdu gene uzanır eder akşama kadar gecirrdim bu sefer evde de değildim baktım geçmiyo içtim bir tane
Masal53 Reyhannnnn 🙄🙄 bi kez içtiysen bişey olmaz ama doktoruna danışmadan parol harici hap kullanma yinede bilmiyorum doktoruna sor o ilacı 🙄
Reyhannnnn Masal53 parol kesmiyor ya doktoruma sorsam zaten hayr dicek o ağrıyı çekmek ölüm çünkü bütün dişler aynanda ağrıyor dayanamıyorum ki apranax ilk haftamdan beri kullanıyorum 18+5 im suan
Hafizeplt zeynepemiromer günde 4 taneye kadar (6 saatte bir) zararı yokmuş canım bende içiyorum doktorum ile konuştum
zeynepemiromer Hafizeplt tamam canım ben bir tane içtim zaten hemen de geçirdi ağrıyı bundan sonra agrilarimda içeyim ya çok çekiyorum bazen gene de içmiyordum