Elif5361 esrvl hadi ya çok sevindim 🥰 o minik kıpırdama bende de oluyor ondan içim rahat 😂tekme yemesek de olur napalım büyüyoruz 😁
Eegurefeoglu Elif5361 vay tosun 😂😂 iki gündür o kadar fenayım ki zaten her yerim ağrıyo dizime de bir şey oldu bilmiyorum noldu üstüne basamıyorum 😂😂
Elif5361 Eegurefeoglu Bana da gelip gidiyor o vajina sızlaması yok böyle birşey kısıtlıyor resmen rahatsız edici 🤷🏻♀️😄
Eminos123 Elif5361 gecen hafta yasadim ayni durumu gece 2,5 a kadar uyuyamadim evde oglum olmasa hastaneye gidecektim sabah masallah gumbur gümbür gümbür hareketteydi ve ben gun icinde cok is yapmistim sanirim ondan gun icinde de hareket hissetmemistim
Elif5361 Eminos123 Elhamdulillah düzeldi benim de sırtı dönüktü sanırsam ☺️Korkutmayı seviyorlar bizi
Eegurefeoglu Elif5361 vallahi değilmiş yani 😂😂 bu zamana kadar anlaöadım öyle zorluğunu da artık hissettiriyo
Eegurefeoglu Elif5361 sinoptayız biz de şimdilik sonrası belli değil 😂 doğumdan sonra ben nerde iş bulursam artık
midekoruyucu Elif5361 ya bana da o haftada öyle oldu hareketleri azaldı ama hareketliydi gene hissediyordum, sonradan bi açıldı mübarek 😂 35teyim karnım yamuk yumuk oluyor durmuyor bi 😂😂😂
leyla_ok Elif5361 Benim kızım çok hareketli normalde ama 30 a girince azalma oldu.Cok hafif oynuyor ve az.Ama şimdi maşallah yine başladı özellikle geceleri akşamları yatınca oynuyor.Yine takip edin ama korkmayın hemen
Elif5361 leyla_ok Elhamdulillah düzeldi sırtı dönüktü hep içeriye doğru hissettim ama şimdi dışardan hissediyorum çok şükür ☺️🥰