Elif5361 tgba22 Evet oluyor hatta böyle göbek deliğime dokunuyorum öyle olunca geçiyor saniyelik oluyor 🙊endişeler kucağımıza alıncaya kadar geçmeyecek sanırsam
tgba22 Elif5361 ben de ovuyorum orayı mide mi ağrıyor artık yoksa genişlemeden mi anlamadım sağ salim doğsa
irorkay Elif5361 benim de 29 da azalmıştı şu an 31 e gireceğiz 3 gündür çok fazla hareketli 🤷♀️🤦🏼♀️
Elif5361 Ozlemkose1733 En son 27.Haftada gittim 1089 gr şimdi bilmiyorum 31. Haftamda kontröl var bakacağız ☺️
Elif5361 tgba22 Göbek deliği gerildiği için okumuştum bi yerde ondan oluyor herhalde zaten eskiden parmak sokuyordum göbek deliğine şimdi parmağım girmiyor küçülmüş 😂😂😂😂
tgba22 Elif5361 doktorum da büyüyor diyo napalım idrar yolu enfeksiyonu var biraz da sürekli tuvalete gidiyorm
Aleynanin_annesi34 Elif5361 bu durumu bende yaşıyorum 30+2 olduk böyle dolanıyor Bi yerde toparlanıyor birde arada tekme atar..
Elif5361 Aleynanin_annesi34 30+1 bende 30 a girdik böyle oldu demekki sıkıntılı durum değil hepimizde aynı şey olmuş kıpırdama var toplanma var tekme yok 🤷🏻♀️
Aleynanin_annesi34 Elif5361 kesinlikle bende de aynı bazen böyle Bi tekme atar onun dışında toplanıyor, dolanıyor kıpırdanıyor o kadar gayet normal bence bunada şükür hiç hissetmemktense😊🤲
Aleynanin_annesi34 Elif5361 böyle sert vuruyor kasıklara dimi benim de öyle oluyor hatta şimdi yine oldu 🥰
Elif5361 Aleynanin_annesi34 evet bazen acıtıyor bile kasığımı İnşallah düzelir de pozisyonları bizde rahatlatırız 😂