NecatiMerveCingz EgeninAnnesiii aynen bizde vazgeçtik sıcaklardan ataklarım şişiyor birde ttol yaparsam patlar herhalde
Zhrnc NecatiMerveCingz 31+5 Şuan memleketteyim 15 gün sonra dönücem Ve yol 18 saat Bi problem yaşamadm gelirken
Wrw Bol su tüketerek ve eger kendi aracınızla gidiyorsanız 20dkd bir durarak giderseniz ayaklarınız şişmez bizde 31.haftada tatile gittik doktorum 33.haftadan sonra 3saatten uzun yol izni vermedi birde oturmak için simitler varya öyle bişi edinmenizi tavsiye ederim ben inAnılmaz rahat ettim
NecatiMerveCingz Wrw evde olduğum halde günde 3 lt su tüketiyotum cnm o bünye den bünyryr değişiyor tuz bile tüketmiyorum tansiyonum yüksek değil ama ayaklarım hep şişer benim normalde yanş herkesin hamileliği farklı anlıcan
yagmurpelit NecatiMerveCingz 32de istanbuldan amasyaya gittim ordan rizeye ordan istanbula geldim sukur bisy olmadi
Cancancan NecatiMerveCingz canım ben 37 de 8 saatlik yoka gideceğim inşallah doktoruma sordum sıkıntı olmaz dedi
Irmakgcgn NecatiMerveCingz NecatiMerveCingz bende 32 de istanbuldan balikesire gittim. 34 de dondum. Ozel aracimizla. Biraz ayaklarim.sisti ama arabanin arka.koltugunu dizayn ettik uzanarak geldim. Zor.oluyor ama dinlene dinlene gidiliyor. Doktorlar pek riske girmek istemiyor aslinda. Simdi 35 haftaligim haftayada cok yakin arkadasimin dugunu var iste izin verirmi bakalim canakkalede sansimi.denicem 🤔
Ftmacgdm 34 haftalıkken 14 saat yolculuk yaptım. Kendi arabamızla dinlene dinlene yolun yarısını uyuyarak geçirdim Allaha şükür bir sıkıntımız olmadı. Sağlık sorununuz yoksa bence yapılabilir
Destangunes Aysenurtsr 24 haftadayım uçakla memlekete gidicem ama son bir haftadır kadık bel ağrıları çok fazla 3rken doğum sancıaı olabilir mi çok korkuyorum yolcuşuk sorun olur mu
Aysenurtsr Destangunes doktora gorundunuz mu? Dogum sancilari icin cok erken daha 🤔 ucak yolculugunda kendiniz rahat oldugunuz surece bi problem olmaz ama yine de doktorunuza gorunun ins
Bskrt NecatiMerveCingz herhangi bir risk yoksa sorun olmaz bence , başkalarına baksak Küçükken düşük yaparsın gezme, büyüdüğünde doğurursn yollarda gitme diyorlar 🤣 bakmayın kimin ne dediğine Kendinizi iyi hissediyorsanız gidin
Duyguynrky NecatiMerveCingz 34 teyim gittim valla 😂 ama 2 saat üzeri yolculuklarda sürekli mola verip yürümen lazım. Birde arabada dik değilde hafif yatar pozisyonda git derim bebeğin kafası benim ki gibi kaburgandaysa çok zorlanıyorsun nefes alırken 😁 ama onun dışında hiç birşey olmuyor git rahat rahat (tabi ben sağlıklı gebelik için söyledim bunu. Doktorunla yine konuş benim hamileliğim de sıkıntı olmadığı için ve çok yolculuk yaptığım için sıkıntı olmadı gitmemde)