Mom54544 1875 Doktorumun önerisiyle evde gaviscon olmasına rağmen rennie şurup iç demişti onu kullanıyorum ama gecmiyo salcasis yağsız sağlıklı beslenmeye çalışıyorum baharat yememeye dikkat ediyorum gene de yaniyo bı çözüm bulamadım ben halen
ayse12211 Benimde şu an midem çok kötü. 6 haftalık hamileyim. Hiç mide bulantısı olmamıştı bu güne kadar. Ama az önce akşam yemeğinde kuru soğan yedim. Şu an çok kötüyüm. Ne yapsam geçer 😓
1875 ayse12211 hamile kaldığım günden beri kusuyorum 21 haftalık olduk ama hayla kusuyorum prilam dr tek biraz işe yarayan bu yatmadan iki tane içiyorum ama yeni yanmam başladı
Mom0871 ayse12211 soğan aşırı yağlı baharatlı karışık yemekler tüketme bende öyleydim kıyma köfte soğan sarımsak uzak durdum şuan rahatım çok şükür
ucpasaannesi Soğuk süt ateşin üzerine dökülen su gibi söndürüyor mide yanmami . Mutlaka deneyin derim
Lulemom Şuan cayır cayır midem yanıyo. Elimde maden suyuyla geçirmeye çalışıyorum 😄 rennie iyi geliyo bide
LivaveLeyla 1875 valla kuzum ben 21+4teyim henüz öyle çok yanmam olmadı süt işe yarıyor şuanlık ama önceki hamileliğimde rennie duo diye bir şurup kullanmıştım tek ölçek mis anında yanması bitiyordu midemin
EniseeM Herkeste farklı bir şey çözüm oluyor sanırım, benim de hemen hemen her gece mide yanması oluyor ne yersem yiyeyim. Köy yoğurdu çok iyi geliyor anında etki ediyor uyumama da yardımcı oluyor. Sütü Herkes söylüyor da kokusundan tiksiniyorum bu aralar
1875 EniseeM süt bende aynı hamileliğimden beri içemiyorum yoğurdu yiyorum çok az hafifletiyor ama sonra yine başlıyor
Yeni-anne4-02 1875 doktor tavsiyesi üzerine fındık kadar hatta daha az zencefilli rendeleyip içine bal koyup hafif sulandırıp tüketiyorum faydasını gördüm
1875 Mom0871 soğandan tiksiniyorum baş ağrısı yapıyor zaten baharat içeren bişey yemiyorum tek yediğim şey meyve peynir yumurta ve haşlanmış tavuk haşlamış et fındık badem ceviz o kadar