poyrazege111 @zytn bende dunden beri sınır oldum ben çok gereksiz buldum ben olsam hoşuma gitmeyen bi paylaşım bile olsa ki kotu bisey paylasmadim kalkipta kötü yorum yapmam kalp kırmaya gerek yok nebilim insanların kalpleri kararmış sana bulaşmak için bi açık ariyorlar resmen
poyrazege111 Ben kendisine söyledim saygi duymak zorundasın ben senin dusuncene saygı duyuyorum bu senin düşüncen bana ters gelse bile saygı duyarım dedim konuyu kapat çok gereksiz dedim bana dediği su sen bana emir veremezsin saygı duymak zorundasın diye emri vaki yapamazsın dedi ayy ne bilim konyada oturuyorum burda insanlar çok yobaz gerçekte
CananOnay Kıskanmış galiba insan mutluluğunu paylaşır ya ne ayıp 😠 artık paylaşacağımız fotoğraflarıda insanlar ne düşünür acaba diye tereddüt mü edicez yani o fotoğrafta nasıl bi mahremiyet olabilir 🤔🤔
poyrazege111 @Zeynepppp bu senin dusuncen saygi duyarim zaten herkes birbirine saygı duysa anlamaya çalışsa sorun kalmaz ortada benim demek istediğim bi ultrason fotografinda bisey yok bunun yüzünden moralim çok bozuldu sonuçta watsapi dedigin gb tanidiklarimizla paylaşıyoruz zaten çok samimi olmadığım kişileri duruma kapatmışım ama insanın kalbinde kötülük olduktan sonra bi ultrason resminde bile biseyler arar buda bnm dusuncem
deletedmom11 😂😂 YAHU BEN ANLAMIYORUMMMM herkes o zaman bi zewk ürünü herkes herkesden utansın hepsi iLişkiden doğdu sonuçda kimse kimsenin yüzüne bakamasın ne biçim iştir bu çözemiyorum önüne yeLek kapat kocanLa yattığın anLaşıLmasın hahah o zaman ewdende çıkma kocanLa yattığın ortaya konuşuLmasın kadınLara hadi eşitlik yokda bu kadarmı yok gözlerinde
poyrazege111 @CananOnay kıskandı bence de aman allah akıl versın.allah iyi insanlarla karşılaştırsin ya ne diyelim
Homozigotmutant poyrazege111 bana kıskanmış gibi geldi sen istersen onu yaparsın onun engellediği iyi olmuş kurtulmuşsun konuşma bi daha boşver
Obsesifk poyrazege111 eski kafalılar canım hamilelik seks ile olduğu için içleri o kadar fesat ki direk onu düşünüyorlar o yüzden onlara ayıp geliyor işte biz malesef böyle bir toplumda yaşıyoruz.
gizemgnll İnstagramd, facede yiyecek içecek paylaşırken hiç deniyorlar canı çeken olur mu ,hamile biri görür mü, alamayan biri olur mu diye , gelmiş neye laf yapıyorlar, benim de düşüncem nazar değer kötü niyetle bakılmasa bile ,mutlaka nazar duası oku canım
Zehrakayra Grubunuz muhtemel bayanlar arasındadır. Bizimde grubumuz var komşularla bence atılabilir ne var ki bunda. Bende kapalı bir bayanım ayrıca. Heves edip atmışsınız gerçek amacının siz uyarmak değil hevesinizi kırmak olduğunu düşündüm. Ben atarmıyım atmam ama sebebi ayıp olması değil genel anlamda fotoğraf paylaşmayan biriyim ondan yani. Atanı da kınamam. Bir bebek resmî sonuçta ne zararı olabilir.
poyrazege111 @Zehrakayra bende kapalıyım dediginiz gb heves kirmak moral bozmak birazda kiskancliktan benim eltimle karşılıklı komşular aynı binadayız eltim de çok kıskanç hamile kaldigimdan beri benle kustu kendi kalamadı ben ondan önce kaldım diye konuşmuyo sanırım benimle ilgili çok konusuyolar komsuyla eltim biraz da oda etken olmuş olabilir yani çok sıkı fiki olduklari için
poyrazege111 Eltim 1senedir evli çocuk istiyo olmuyo benim iki çocuğum var buda istemeden kazayla oldu zaten hamile kaldığımı bile anlamadim sonra hamile kaldığımi duyduktan sonra hic benimle konuşmamaya başladı bende o öyle yapınca uzaklastim haliyle çünkü ben napabilirim allahın işi yani anliycan komsuyla eltim tencere kapak modunda onlarada gündem çıktı benim çekiştirmek için allah akıl versin bide kalkmış diyo elti n senin gb yanlış anlamıyor hic biseyi dedim beni kimseyle kıyaslama
Zehrakayra poyrazege111 e sebebi belli işte. Seni üzmek. Hevesini kırmak. Yoksa bu denli abartılacak mahrem bir durum yok. Hem olsa bile amacı seni uyarmaksa kırmadan da yapabilir.
Aslihusein Glraras ya canım valla gülerek okuyorum yazdıklarını yanlış anlama sakın bu kaynanalar çok komiğime gidiyor cidden😀 Annelerimiz olmasa ne olur acaba halimiz bizi sakinleştiren onlar valla
HazelBaskal Valla dar hamile kotumu da giyerim badymide giyerim karnimi gere gere yururum de otururum da kimseyi zerre ilgilendirmez.gururla tasiyoruz biz bebeklerimizi utanilacak bir sey yapmiyoruz.hepimiz namusumuzla nikahli kocalarimizdan yaptik ohh canimiza degsin👊💃utanmasi gereken onlar👯
poyrazege111 Kızlar şimdide engeli kaldırmış son görülme profil resmi felan gozukuyo ordan anladım dün attıgm msj gitmiyordu ve hic biseyi gözükmüyordu ama ben onu rehberden sildim şimdi haberi yok😂