poyrazege111 Bugün ayrıntılı ultrasona girdim bebegin ultrason resmini de watsap durumdan paylaştım komşum mesaj atmis bune ergenler gb paylasmissin mahrem bu niye paylasiyosun diye uyuz oldum gerçekten kızla baya tartıştık mahremlik bi durum yok dedim sana gore mahremse saygı duyarım ama bu senin düşüncen baya bi konuştuk sonra beni engellemiş nasıl insanlar var ya sizce mahrem mı bu
Fgm poyrazege111 aaa buda yeni çıktı 😱 bana göre değil.yavrumun fotoğrafını paylaşırken komşudan izin alacak değilim hadi nazar değer koyma falan dese anlarım belki ama mahrem? değişik düşünce yapısı Canım
Haticeyildiz poyrazege111 sacmaliga bak 😂😂 nesi mahrem bunun ya nazar deger dese tamam ama mahrem ne demek 🤔 doguncada kimseye gosterme bak ayip mahrem o bebek 😂😂😂
Burcugok poyrazege111 ne alakası var ya dar görüşlü ya da kıskanç başka açıklaması yok bunun. Iyi ki engellemiş oylesiyle sende konuşma zaten
eylulay34 Bence saçma dusunmus. Sen mutluluğunu paylaşmak istemişsin. O mantıklı karnımız sistiginde dışarı çıkmayalım o da mahrem. Biraz geri kafalı kalmış arkadaş. Çok afedersin de sex fotonu paylaşmadın bebeğinin fotosunu paylaştın. Bu benim düşüncem tabi
Glraras Benim kayınvalideme göre de mahrem. Göbeğim çıktı kayınpederimin yanında ayıpmış. Bol şeyler giy ya da yelek giy önünü kapat diyo bana. Ben de ayıpsa neden sizde 4 çocuk doğurdunuz dedim. Kızım bizim adetlerimiz böyle diyo. Gitmek istemiyorum hiç onlara moralimi bozuyo😔
Haticeyildiz Glraras aaaa bi tek bende var saniyodum geri kafalilar 😀😀 tovbe tovbeee o karni nasil saklicaz ya kafayi yemisler iyice benim kaynanam degilde kayinpederim diyo karnini gere gere oturma sokaga cikarken bol giy ne alaka ya ayip biseymi can tasiyoruz karnimizda
Cansuuuu Glraras ayyy ne saçma yaaa sen doğduğunda da mahremim o benim diyip kayınvaliden ve kayınpederinden sakla bebişini 🙂)
Glraras Haticeyildiz benim hamileliğim ile ilgili kayınpederimle konuşmam ayıpmış. Heyecanla cinsiyetini söyledim diye kayınvalidem sana düşmez kızım ayıp babayla konuşulmaz dedi. Neden ayıp mantıklı bir açıklamanız var mı deyince yok bizde böyle diyo tövbe tövbeee. Cevabımı veriyorum ama altta kalamam. Hatta dedim en iyisi ben size doğurana kadar gelmim böyle olmuyo. Hemen alınıyosun sende diyo bide ya çıldırıcam
Burcugok Haticeyildiz bence kayinpederin yerini bilmiyor sana öyle demek ne kadar doğru kaç yaşında adam valla benden tavsiye inatlarina gez karnini da ger dar da giyin ohhh
Annee6 Simdikilerin kafasi hep ayni ya. Ultrason fotografina ayip denmedi de karnim belli olursa, elimi karnima koyarsam, fotograf cekersem cok ayip ooo 😂 Guluyorum inadina yapiyorum cok sukur esimde beni destekliyor 🙏🏻☺
Glraras Cansuuuu kızımı elimden geldiğince modern, anlayışlı, merhametli, çağa ayak uyduran, bilime inanan, kadın erkek eşitliğini savunan, feminist biri haline getirebilmem için sanırım evet bebeğimi mahrem diye göstermemeliyim 😘 hakediyorlar gerçekten
Gzd Nası saçma bi düşünce tarzı, aynı mantık yakında ‘mahrem hamile halinle dışarı çıkma’ da der🤦🏽♀️
Glraras Gzd aminnnn. Ben de çıldırmamak için annemi arıyorum beni sakinleştiriyor rahatlatıyor çok şükür. Evlenmeden önce bu kadar tanımıyor maalesef insan, ben nasıl bir ailede büyüdüm nasıl bir aileye gelin geldim. Aralarında uçurum kadar fark var.
Glraras ZeynepKara maalesef ki öyleler... Allah akıl fikir versin ne diyeyimki😏 artık cevap vermektende sıkılıyorum onlara çünkü 😞
Haticeyildiz Glraras bende oglumu feminist olarak yetistirmeyi dusunuyorum tabi esimin ailesinden firsat kalirsa 🤔 anladigim kadariyla sen uzakta oturuyosun onlardan benimkiler ust katimda o yuzden rahat buyutemicem cocugumu 😐
Cansuuuu Glraras sen hiç merak etme kızını kendi istediğin gibi yetiştirceksin o senin ve eşinin bebeği 🙂 içini de sıkma sakın hep bebişini düşün mutlu ve huzurlu olmaya bak 💕 hepimiz sağlıkla alırız inşallah miniklerimizi kucağımıza zaten o zaman kimsenin ne dediği umrumuzda olmayacak 🙂)
Glraras Haticeyildiz çokta uzak değiller aslında ama seninkilerde çok yakınmış. 50dakikalık yol var aramızda. Kadının elinde olsa her gün gelicek oğlunu görmeye. Sanki aç bırakıyormuşum gibi eskiden her gün arıyodu oğlum yemek yedi mi uykusunu aldı mı bilmem ne. En sonunda tavrımı koydum. Kusura bakmayın sizi anlıyorum annesiniz ama ben çocuk büyütmüyorum. Oğlunuz yetişkin istediğinde yemeğini yer, istediğinde uyur dedim. O gün bugündür her gün aramıyo tutuyo kendini 3 günde bir arıyo 😂 hayır oğlunu da aramıyo beni arayıp soruyo herşeyi. Allah yardımcın olsun seninde. 😘
Haticeyildiz Glraras amin canim seninde 😘 senin kaynanan biraz kiskanc galiba ne demek yemek yedinmi uykunu aldinmi senden kiskaniyoda devamli ariyo olabilir 😀😀 ama tavrini koydugun iyi olmus
Aslihusein Glraras ya canım valla gülerek okuyorum yazdıklarını yanlış anlama sakın bu kaynanalar çok komiğime gidiyor cidden😀 Annelerimiz olmasa ne olur acaba halimiz bizi sakinleştiren onlar valla