Nazli_ayar 8 haftalık hamileyim ve yemek yedikten iki saat sonra karnım acıkmaya başlıyor. Hamilelikten önce 7-8 saat hiç bir şey yemesem yinede bu kadar acıkmiyodum. Bu normal mi ? 🙄
Serappp14 Nazli_ayar normal bende oyleydım bulantım kusmam olmasına ragmen kendımı yemekten alıkoyamıyorum halada öyle🐥
Belacivciv Nazli_ayar normal benim de öyleydi hatta sabahın köründe açlıktan uyandığım oldu :D Şimdi 10. haftadayım biraz hafifledi bu durum ama yine çabuk acıkıyorum, sık sık az yiyin daha kolay geçiyor
Burcu_ksn Nazli_ayar normal normal😄 ben 48 kiloydum hamile kalmadan önce hamile kaldıktan sonra üç ayın içinde dört kilo aldım okadar iştahım açıktı yani çok açıkıyodum ama şimdi dördüncü ayın içindeyim eskisi kadar açıkmıyorum sabahları sadece çok açıkıyorum 😊
sumeyraballl Nazli_ayar 😂😂 bnde öyleydim yemeğin üstünden 1 saat bile geçmeden karnım guruldamaya başlıyodu
Nazli_ayar Serappp14 bulantim aşırı derecede olsa bile kusamiyorum ben ya sadece bulaniyo bide mide ağrısı basladi bir iki gündür
Nazli_ayar Mk34 Psikolojik olsa daha önceden olurdu diye düşünüyorum. 7 haftaya kadar bişey yoktu 1 haftadir böyleyim
Nazli_ayar sumeyraballl 😂 leblebi yiyorum acikmaya başlayınca biraz yatıştırıyo. Sonra yine acikiyorum 😂
Elifveoglu Nazli_ayar İki saat mi valla ben bir tuhafim yarım saat sonra içimde bir boşluk oluşuyor bulantı oluyor bir şeylerle bastırmadan içimi 🤷🏻♀️
balmelek Nazli_ayar şu an 12 haftaligim iştahım azaldı biraz. İlk haftalarda benimde öyleydi artık yemekten yorulmuştum bence bu da hormonla alakalı.
Nazli_ayar balmelek Olabilir. Ama şu hormonlar artık durmali 😂 yolculuklarda midem asla bulanmaz. Bı aile ziyaretine gidelim dedik Samsun’dan Tekirdağa gittik bide ucakla gittik ama ben bittim yani 🙄
Cemrece Nazli_ayar iki saat beklemeyin yedikten sonra ara ogunler yapin gun de 6 ogun yiyin ara ogunlerde meyve sut kuruyemis yiyebilirsiniz cok normal acikmaniz ☺
Nazli_ayar Cemrece Çok fazla yiyip kilo almiyim diye leblebi yiyorum sadece o azicik yani. Bı arkadaşım söyledi leblebi yatıştırıyo mideyi diye gerçekten iyi geliyo
kucuktosbik27 Nazli_ayar hamilelik döneminde 2 saatte bir birşeyler yemen gerekiyor zaten canım kan şekerin düşüyor sağlıklı bir hamilelik için yapılması gerekiyor ara öğünleri kuruyemişle geçirmeye çalış salata vs
Cansel0694 Nazli_ayar normal canim normal sürekli mide kazintisi aclik hissi hic gecmiyor bu boyle 😂 sık sık ara öğün yap yemek ye azda olsa ye biseyler . Esim dalga geciyor benimle agzin hic bos kalmiyor diye 😂 allahtan daha 1 kilo almisim 18 haftalik olduk dalga gecemiyor kiloyla ilgili 😂😂
Belacivciv Nazli_ayar sağlıklı ara öğünler hazırlayın olsun zaten öyle yada böyle o kilo alınıyor yapacak bir şey yok :D
sumeyraballl Nazli_ayar 😂😂😂 hamile kalınca karnım resmen dillendi 😂 susmak bilmiyor sohbet edicek dereceye geliyoruz 😂
Nilya88 Nazli_ayar bende aynıydm en çok kiloyu ilk üç ay aldım ama sen dikkatli ol çünkü bebek zaten senden beslenmiyor ikinci trimesterde daha çok Yemen gerekecek çünkü bebek senden beslenicek benim gibi şişersin valla