Aysenur_51 Merhaba kızlar ben 27 haftalıkken kontrole gittim doktora bebeğin 1.5 kg dedi kime söylesem senin çocuğun obez hiç normal değil diyor sizin 27 haftalıkken bebişler kaç kiloydu?
MinikMicizem Aysenur_51 çok saçma benimde 27+5 gttigimde doktor gayet iyi dedi 1560 şeker flanda çıkmadı nasıl anne karnındaki bebeğe obez teşhisi koyuyolar yha
zehranurr Aysenur_51 obez değil o iri bebek deniliyor. Ayrıca doktorunuz böyle bir problem görse sizinle bunu kesinlikle paylaşırdı. Etrafınızdakilere kulak asmayın
Ruyasusam Aysenur_51 Niye insanların yorum yapmasına izin verip kendinizi üzüyorsunuz ki.. doktorunuz bi sıkıntı yok diyorsa yoktur.. Hamileliğinizin tadını çıkarın boşverin vır vır konuşanları 😊💐
bastille üff bizim millet doğmamış çocuğa don biçmeye pek meraklı, eşim 5 kilo doğmuş şimdi 185 boyunda 80 kilo fit bi adam ve hayatının hiçbir dönemi kilolu olmamış bebekliği hariç. doktor ne derse o umursamayın bu tür yorumları bence
badeilemerve Yok artık ya anne karnındaki bebeğe de obez demezsiniz yani… Ne kadar kötü insanlar olsa olsa iri bebiş olur o da doktor aksini söylemedikçe sorun olmaz siz bakmayın kimseye 🌸
esinaltintaas Aysenur_51 27 haftalıkken 1100 gramdı oğlum İri bebektir belki ama obez değil yani duymayın milleti ağzı olan konuşuyor
Zeyneplena34 Aysenur_51 27 haftalikken benim bebeğimde 1 kilo 350 gr dı. Doktor gayet normal dedi. Bence abartmışlar.
Ozge1123 Aysenur_51 31. Haftada 2400 dedi bana şekerden olabilir diye söylediler ama obez diye ilk defa duydum canım sanıyorum olacağını da
Deletedmom_5 Aysenur_51 Doktor normal dediyse millete kulak asma yengem 4 kilo dogum yaptı hemşireler bile cok fazla emzirme bu çocuk obez olur dedi ne saçma düsünebiliyomusun?
minikserce00 Aysenur_51 aaa sen niye herkese söylüyorsun canım ya maşallah maşallah 🧿 soyleme hicte obez falan degıl doktorun bısey demedi mı
mujdezengin Aysenur_51 anne karnında ki bebeğe obez demek mi hahahaha yemin ederim bu cahiller insanı delirtir :) tobe ya siz doktorunuzu tek dinleyin gerisini boşverin
Yenibirannee Aysenur_51 26. Haftamda gittigimde 850 gramdi benimki mi zayif acaba :( doktor 1 hafta geride ama normal kilosu dedi hic istahim yok ya…
Aysenur_51 Yenibirannee canım benim hamileliğim çok zor geçti halada öyle ama ben ne yersem bebeğim alıyor galiba😅
Pelinbyrktrlr Aysenur_51 Ben en son 24+5te gittim 960grdı. Yarın tekrar kontrolüm var 28+5 olduk. Bana da kesin senin çocuğun 2 kilo olmuştur diyorlar😬 Doktorum abartı bi kilosu yok demişti bence sizinki de gayet iyi 😊