SevgiTuracanlolu Bende hiç mide bulantısı olmuyor bu normal mi? KuzeniMin eşi 4 aylık hamile ilk haftalarda ölecekti bulantı ve kusmadan.
Melikezturk SevgiTuracanlolu ben de olmadı bulantı hiç çok şükür ama yemek yiyemiyordum hiç en sevdiğim yemekleri bile sadece meyve yiyordum 3.cü ayin sonuna kadar böyle gitti sonra da düşüğüm oldu zaten
Faziletttt SevgiTuracanlolu ayyy cnm daha ne istiyorsun haftada 4 kez serum takılıyordu bana mide bulantısından
Deletedmom342 SevgiTuracanlolu bende 6 haftalık hamileyim halsizlik ve uykudan başka hiç bişeyim yok bana da herkes öyle diyo şanslıyız galiba 😊
SevgiTuracanlolu Esmakiral ne bilim beni rahatsız edecek şeyler istemiyorum tabi de. Sordukların da hayır olmuyor deyince tuhaf bakıyorlar şaşırıyorlar. Bende anormal bi durum sanıyorum 😊
Esmakiral SevgiTuracanlolu bence otur haline şükret ☺️Soranlarada arkadaşın dediği gibi arada oluyor de ☺️
Ezgistn Siz yine nazar ihtimaline karşı ara ara oluyor deyin geciverin. Gerçekten insan hicbisey yapamaz oluyor bulantılar yüzünden.
Sldaygn @SevgiTuracanlolu bence hiç sesini çıkarma tadını çıkar soranlarada çok fenayım falan de☺️5 ay çektim onu hiç geçmeyecek sandım herkeste olmayabiliyor ☺️
Melikezturk SevgiTuracanlolu bende üzüldüm ama yapabilcem bişiy yok ki veren de Rabbim alan da Rabbim dünyada yiycek ekmeği yokmuş demek ki hayırlısı deyip geçiyorum mecbur
Tanemm Benimde o kadar abartacak kadar mide bulantım olmuyor ama yediklerime de dikkat ediyorum.. arada sırada oluyor sadece..
SevgiTuracanlolu Deletedmom342 Ayy aynen bende birde yüz üstü yatmaya alışık olduğumdan uykuda uyuyamıyorum 🤦🏽♀️🤷🏽♀️