Alpbusy Haticesari35 banada aynısını söylediler şeker yüklemesi yaptırdım ama sonuçlar normal çıktı ıkıncı hamileliğim diğerinde böyle bır sorun olmamıstı
ucpasaannesi Elcnbykckr hayır alakası yok sanıyorum çünkü benimde geçen hafta ki kontrol de suyunun fazla olduğunu söyledi doktorum . Ona rağmen bol su içmeye devam et dedi . 20 günde bir e çekti takipleri . Suyunu da takip edicez dedi
Omerhatice Haticesari35 bende 24 de öğrendim suyu fazla ve kilosu gelişimi 1 hafta önde idi Su an bana göre 35 ama bebise göre 36+1iz hala suyu fazla ve kilosu önde doktor artk patron bebek bekliyoruz.. gelişim zaten önden dedi merak etme canım 🤗 Allahn izniyle bisey olmaz
MDT Haticesari35 evet daha fazla azalırsa tehlikeli. Bu seviyede tutacam ya da biraz çoğaltacam. 🤷🏻♀️
aslannaz21 Haticesari35 benimde fazlaydi ama sekerdrn dolayi fazlaymis diyet yapiyorm normale dondu erken dogumla alakasi yok dedim doktor 39+2oldum normal dogum allahin izniyle
MDT Masal53 havuçları sıkmadan önce biraz sıcak suyun içinde bekletiyorum yumuşasınlar diye 😌öyle olsaydı sıcaklanmasını değil ısınmasını derdim. Çünkü cansız varlıklar ısınır ,sıcaklanmaz ☺️