Naz_01 midekoruyucu belki ilgisi yoktur ama çoğu hamileden duyduğum kadarıyla doğuma yakın çok ishal ve mide bulantısı oluyormuş
Eylulunannesi-2 midekoruyucu ben su sıvı cok tüketiyorum ondam oldgnu düşündm hep. Yada içtgmz vitaminlerdende olablr cnm. Çünkü ben söylemştm doktorma bi sorun görmemişti. Ozmndan beri oluyor hep. Kabız olmaz daha zor bosver :)
midekoruyucu Eylulunannesi-2 ayyy sormaa 🙈 hamileliğin başından beri kabızlık çekiyorum birden ishale dönünce endişelendim. Yarın doktora sorucam İnşallah, belki de dediğin gibi ilaçlardandır hergün bi dünya şey içiyoruz 😁
VMS midekoruyucu merhaba bebek baş aşağı dönünce hatta kanala yerleşince ishal başladı bende alt kısımlara baskı arttığı için doktorum da ondan dolayı dedi ama bu hemen doğuracaksınız demek değil doğum için başka belirtiler de lazım
midekoruyucu VMS son kontrolde başaşağı olduğunu söyledi doktorum ama kanala girdi mi bilmiyorum, onu biz anlayabilir miyiz acaba en çok merak ettiğim konulardan biri de bu çünkü 🙈
Eylulunannesi-2 midekoruyucu dogum zamanı lavman yaparlarsa güzel olur bitek onu düşünüyorum sürekli 😅
VMS midekoruyucu anlarsınız vajinanınız hemen üstü şişiyor bebeği baya aşağıda hissediyorsunuz ve sürekli idrara çıkıyorsunuz. Başı dönünce bu kadar aşağıda değildi kanala girince zaten çok aşağıda olduğundan şüpheniz kalmıyor.
midekoruyucu Eylulunannesi-2 🙈🙈🙈 ya şu doğum anında İnşallah lavman yapmaya vaktim kalır 😂 çok korkuyorum herşey aniden gelişir de ortalığı batırırım diye 🙈
Eylulunannesi-2 midekoruyucu 🙄 ayy insallah öyle olmasn yaa. Özellkle rica edicem ben. Cok stres oluyorum bunları düşünce 😊
midekoruyucu Eylulunannesi-2 o anda unutmazsak rca edebiliriz İnşallah ve ve ve en önemlisi o işe vakit kalması 😂😂😂
MKrasnic midekoruyucu merak etme canım ben de endişelenmiştim o haftalarda ama 38+6 gelen giden yok 🙈 doğum öncesi yani 30lu haftalardan sonra bebişlerimiz vücudumuzda çok yer kapladıkları için bağırsaklarımız midelerimiz de sıkışıyor. O yüzden normal ☺️
Eylulunannesi-2 VMS peki kanala girip hssettgmz oluyorsa hareketler oturup kalkmak zor olmuyor mu…. Birde kanala girnce doğum ne kadar süre sonra oluyor
midekoruyucu VMS anladımmmm teşekkür ederm sıkı takip edeyim bakalım ne zaman giricek kanala, çünkü henüz öyle bişey yok daha yukarda 🤗
sosi5 midekoruyucu 2 haftadır ishaldim ne yapsam geçmedi 26 haftalik dogum yaptım lutfen ihmal etmeyin ne olursa olsun ayıp olacak mı gülecek mi vs demeyin lütfen ne takiliyorsa aklınıza sorun