minipanda elif2125 hayır ben adetn 5.günü başladım.ilaç bitince 2gün sonra gittim buda adetin 12. Gününe denk gelmiş oldu
elif2125 minipanda Hımm anladım.Bende adetin 5inci günü başladım bugün adetimle birlikte 14üncü gün daha yumurtlama görmedim.3 hazşranada randevum var inşaallah yumurtalarım gelişmiştir
Atlans elif2125 canım bende bu ay klomen kullandım adetin 5.günü başladım sabah akşam içtim 2 gün sonra kontrole gittim gelişmemiş dedi Gonal f ve Ovitrelle verdi. Bugünde onları yaptırdım. Tekrar kontrole cuma günü çağırdı. Belki daha erken giderim ama bilmiyorum
Lyl1453 elif2125 hayır sadece klomen kullandım o ay hamile kaldım benim o zaman ovolisyon testi yapma şansım yoktu olmadı da abim vefat etmişti ilacı içtim 1bucuk hafta sonra abim vafat edince birleşme olmadı Rabb’imin hikmeti işte canim
Ugurbocegim Lyl1453 kizzz masallaah üçüz mu bendee istiyorum klomen kullandim daha doktora gitmedimm yumurta takibi yaptirmadinmi ay inşallah benimkide üçüz olur
Lyl1453 Ugurbocegim evet üçüz canım ovolisyon testi hiç yapmadım yumurta takibi bile yapmadım sürpriz oldu bana da üçü Rabb’im herkese nasip etsin inşallah canım
elif2125 2bebisannesiiii Hımm o zaman 18ine kadar inşaallah yumurtlama görürüm ,ovulasyon testi ile takibinide yapıyorum, ama biran için korktum yumurta gelişmemişse ,yada kiste dönüşürse diye🙄
Busbesir Lyl1453 ayyy çok sevindim yaa bende kullandım o kadar çok istiyorum ki ikiz üçüz insallh hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde benim de olur bana dua et cnm lütfen
Atlans elif2125 bu doktorlar neden bu kadar ilgisiz bilmiyorum benim doktorum da doğru düzgün açıklama bile yapmadan gönderdi resmen
elif2125 Atlans Aynen , ben arayıp kontrole gelmek istiyorum,yumurtalarım çatlamışmı diye bakın dedim,bakamam dedi adet olursan veya olmazsan gel dedi,95 tl muayene ücreti veriyorum bide
Atlans elif2125 bu çocuk isteme süreçleri zaten insanı çok yıpratıyor bir de böyle doktorlara denk geldikçe iyice yorulucu oluyor. İnşallah Allah nasip eder bu ay 🤲🏻