minipanda elif2125 adet döngüsüne göre degişebilir ben 15.inde yumurtluyorum her zaman klomen kullandım yine aynı gün yumurtlama testi pik oldu.
Semiha_ elif2125 klomen bitince hemen yumurtlama olmaz canım doktor takibinde kal o seni bilgilendirir zaten
Lyl1453 elif2125 canım ben de klomen kullandım ovolisyon takibi yapmadım ilk ayda gebeliğim tuttu şuan 25 haftaligim ve üçüzlerime hamileyim çok şükür bol bol dua et inan hiç beklemediğin anda gerçekleşiyor istediklerin bende öyle oldu 🥰
elif2125 Semiha_ doktorum bu perşembe gel dedi bende ovulasyon testi ile takip ediyorum ama daha yumurtlama yok
Nurciv elif2125 Bende ilacin 4. günü bugün. Ovulasyon kullanmadim doktor cuma günü bakacak Keske ovulasyon alsaydim Ama gec oldu arti yetismez.
elif2125 Nurciv Hayırlısı olsun Canım. Benimde ilacım 26sında bitti 27sinde gittim bi yumurtam 11mm olmuştu haziranın 3ünde yine gel dedi,
Nurciv elif2125 ay cok heycanli insallah saglikli gebelik elde edersin canim Bende merak ediyorum ne olacak diye. Cuma günü gidicem Bende kontrole
elif2125 Nurciv Amin Canım, Allah’ım sana bana isteyen herkese sağlıkla gebe kalmayı nasip etsin inşallah,
elif2125 Lyl1453 Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, darısı bizim başımıza.Benim klomen ile ikinci denemem ,ilk denememizde yumurtlamayı kaçırdık😊
Ugurbocegim Lyl1453 kizzz masallaah üçüz mu bendee istiyorum klomen kullandim daha doktora gitmedimm yumurta takibi yaptirmadinmi ay inşallah benimkide üçüz olur
Busbesir Lyl1453 ayyy çok sevindim yaa bende kullandım o kadar çok istiyorum ki ikiz üçüz insallh hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde benim de olur bana dua et cnm lütfen
Lyl1453 elif2125 hayır sadece klomen kullandım o ay hamile kaldım benim o zaman ovolisyon testi yapma şansım yoktu olmadı da abim vefat etmişti ilacı içtim 1bucuk hafta sonra abim vafat edince birleşme olmadı Rabb’imin hikmeti işte canim
minipanda afrasil klomen kullandım iğneye gerek yok dedi 15.gün yumurtlarm her zaman 12.gün 20 mm di yumurta 15.gün ovulasyonda pikti
afrasil minipanda bende femara kullandım igne kullanmayacam 11. Gün 15 mmdi umarım sorun yaşamam 15. Gün bende görürüm diye düşünüyorum
afrasil elif2125 ben daha 12. Gündeyim femara kullandım. Akıntım yok o yüzden ovulasyon denemedim suanlık
minipanda elif2125 hayır ben adetn 5.günü başladım.ilaç bitince 2gün sonra gittim buda adetin 12. Gününe denk gelmiş oldu