Iremburak depsizoo son 45 artik doğurmak istiyorum her yanım şişti tuvalette gitmekte zorlaniyorum zaman geçmiyor😅😅
Melisacaaglar depsizoo mide yanmaları bende de başladı 😔 nasıl başa çıkıyorsun bide nefes darlığım olmaya başladı
Meryem_09 depsizoo 37+1 olduk doğsun istiyorum son 2 haftadır ağrılar sancılar zonklamalar başladı sağdan sola dönemiyorum geceleri adam akıllı uyku yok pamuğum gelsin onun uğruna olmasın uyku.
depsizoo Melisacaaglar soda içiyorum sade başka bi yolu yokki 🤷seninki nasıl gidiyo nefes alıştırmaları yap sürekli
Melisacaaglar depsizoo nefes alıştırmaları mı bi deneyeyim bakalım inşallah iyi gelir haftada kontrolüm var gittiğimde soracağım doktora yanmayla ilgili nasıl bi önlem alabilirim diye
depsizoo Melisacaaglar doktorlar yanmaya ağrıya vs o tarz şeylere fazla müdahale edemiyolar poğaça çikolata kızartma tarzı ieyler fazla yememeye çalış en çok onlar yanma yapıyo ben 21inde gidicem bakalım 🤭 yani 32+3 te
Melisacaaglar depsizoo şeninde mi kontroller ayda bir benimki gibi çalıştığım için izne ayrılacağım galiba 32de gitmem gerek
Buseninannesi_21 depsizoo Bende varim 😀 28+3 oldum agirlastim ama cok zorluk cekmiyorum benim derdim zaman su gibi akip onun totişini yemek sevmek 😍