Kubraygun_ canım geçmiş bı gebelik olduğu için anlatıyorum başımdan aynısi geçti inşallah seninki de böyle sonuclanmaz 6 haftalık gebeydim çok iyi olduğunu düşündüğüm ve hala sadece ona giderim bana bebeğin kesesi pek gelişmemiş yaşamaya bilir genede ilaç la destekleyelim dedi 9 haftalıkken randevu aldım yanlız doktorum yıllık izne çıktığı için başka bı doktora aldım gayet sağlıklı olduğunu söyledi 12 haftalık oldum hiç bir belirti yoktu hamilelikle ilgili aksine bel ağrılarım artmıştı ve rahatsizdim özele gittim doktora ben bu bebeğin akibetinden şüpheliyim dedim karından baktı bebeği göremedi alttan baktı bebeğin kordonu kopmuş senin şu zamana kadar zehirlenmemis olman bile mucize dedi acil kürtaj olman lazım dedi ne Zaman öldüğünü sordum 9 haftalıkken bebeğin öldüğünü söyledi yani ben o haftada doktora gitmiştim aslında bana sağlıklı denilen bebek aslında Ogün ölmüş bazan bazı doktorlar uyduruyo mu napiyo bilemiyorum şimdi yine hamileyim sadece kendi doktoruma gidiyorum ve heryerde de bana sağlıklı diyen doktorla ilgili şikayette bulundum ozeldeki 2 doktorun sağlıksız diyip birinin çok sağlıklı demesi bana saçma geliyo bence iyi işinin ehli bı doktora görün ve düşük riskin varsa dinlenmeye bak