Rose91 Haftada bile ustten duymuyabilirsin canim ben duymadim. Alttan ultrasyonla duydum bebegimin kalbini Dualarimiz seninle canim Rabbim gönlüne gore versin ins guzel haberlerini bekliyoruz..
Seferyehatun Kubraygun_ sen hemsireymissin aslında canım, niye bu kadar sık gitdin doktora, kendini nasıl yipratmissindir. 7. Haftada kalbini duydum iki gebeliğimde. Tuhaf bazı doktorlar, anca korkutsunlar, kürtajdan paramı kazanıyorlar acaba
Kubraygun_ Seferyehatun hemşireyim evet ama ağır bir ortamda çalıştığım için ve progestron kullandığım için riske atmak istemedim ama bunları duyunca şok oldum ve evet kürtajdan yüklü bir para alıyorlar
Seferyehatun Kubraygun_ nasıl ödeyecekler bu öldürdükleri çocukların vebalini acaba, iyiki Allah sizi korumuş, ya ona güvenip kürtaj olsaydinz
Birumuteses29 Kubraygun_ ben 5. Haftamdayken bir doktora gittim ve bana yüzde 80 sonlanır gebeliğin dedi kalp atışı yok dedi vajinal muayene yaptı bu arada o gün ağlamaktan içim çıktı ve gecesine kanamam başladı hemen acile gittim pruloton yaptılar ve sabah başka bir doktora muayene oldum kesem normal bebekte var kanama alanın var dedi 2 gün hastanede yattım 1 hafta sonra kalp atışını duyduk şuan 10+4 üz çok şükür maalesef böyle doktorlar var o doktora kalsak coktan gitmişti cocuk allah korusun siz stres yapmayın başka şeylerle oyalanın inşallah güzel sonuçlarınızı alırız
Kubraygun_ Birumuteses29 inanmazsınız bana da %80 dedi ve size söylenenin aynısını söyledi ama benim ne kanamam var ne bulantım
Kubraglot Kubraygun_ doktorunu değiştir net yani ve lütfen canını sıkma düşük riskin var üzülmem daha da etkileyecek. emin ol çoğu insan 10. Haftasına kadar bekliyor kalp atışı için. Sağlık calisanisin ne tür doktorlar olduğunu sen de gayet iyi biliyorsun.
UraSsmom Kubraygun_ 5+6da kalp atışını dinleyip duymayınca kürtaj yapalım diyosa o doktoru değiştir zaten ama beta kafa karıştırıcı diğer doktorlara sordunmu bu haftada 24 bin normal mi diye
Milenka Kubraygun_ yani burda bir çok hamile kadında bilir ki beş haftalıkken kalp atışı duyulmaz doktor nasıl böyle birşey söylüyor ilginç
Kubraygun_ Seferyehatun ben o üzüntüyle asla sağlıklı düşünemedim eşim daha temkinli davrandı o öyle olmasa böyle olmazdık
Birumuteses29 Kubraygun_ daha çok erken bir iki haftaya ancak duyarsınız ,bizde yaşadık çok kötü geçti o günler ama çok şükür güzel oldu sonucumuz inanıyorum sizinkide güzel olacak 🤲
Martha Kubraygun_ Ben de ilk çocuğumu 6+3 gibi ikincisini 5+6da duydum. Ama bu demek değil ki sizşn kese boş 🤷🏻♀️ kesinlikle bekleyin inşallah duyarsınız
Burcu-2910 Kubraygun_ bende şehir hastanesine gittim 12 haftalık olması gerekirken 7 haftada kalmıştı kalp atısı durmuştu bende sonrasında lekelenmem oldu Ersin beye gittim o bebeğimin kalbinin durduğunu söledi ve kürtaj oldum dalında iyi bir doktor betaya bakıpta bunu anlayabılırler ama 1 hafta bekle istersen sonra yeniden gidersin
Archhmomm Kubraygun_ canım benimde kesem çok asagıdaydı kalp atıslarını 8. Haftada duyabildik . Suan bebeğim kucagımda gayette saglıklı . Moralini bozup olmayacak bişiyi oldurma . Kendinde sağlıklıymışsın bu kadar kendini hırpalayıp zarar verme bebeğine . Haftaya kadar bekle her hamileliğin düşük riski hep var sonuçta . Bazı doktorlar hem bilgisiz hem acımasızlar . Herkes baska bişi söylemiş olabilir ama o kendini bilmez doktor hariç söylenenler hep aynı suan iyi ve kalp atısı için erken . İyi kısımlara odaklan simdilik 🙏🏻
Burcu-2910 Kubraygun_ tabiki ama tek doktorla kalmamakla en iyisini yapmışın bende ersin bey kürtaj dedikten sonra şehir hastanesine tekrar gidip baktırdım kalbi durmuş dedi öle oldum kürtajı