Meliskam Merhaba kizlar benim yüzüm kuru deri tipi Hansi makyaj temizleme suyunu önerirsiniz ? Tesekkurler
Leylaalin Meliskam özellikle cildine uygun temizleme losyonu cilt tipine uygun nemlendirici ondan sonra nemli Bitlisli fondöten ve pudra tarzı yerine stik tarzı ürünler allık aydınlatıcı vs
Gamzebrb Meliskam garnier çift fazlı suyunu kullanıyorum nemli bırakıyo cildimi ama ben yinede her temizledikten sonra nemlendirici sürerim çünkü cildim kuru daha nemli olsun diye canım
Fatma_d Mom789 ben de aynı şekilde. Yüzüm için de, jel temizleyiciler kullanıyorum. Tonikleyip bitiriyorum. Maske altına da asla makyaj yapmıyorum. Bir kere yaptım, hala izleriyle mücadele ediyorum.
Gamzebrb Meliskam yok kız benimkisi bazlı değil fazlı suya dayanıklı makyajlar için olanı ama bende hiç sivilce yapmadı
GulcanDongel Kesinlikle garnier gül suyulu olanını tavsiye ederim. O kadar değişik marka kullandım bunun kadar hemen çıkartanı görmemiştim.
mlkyll https://resimyukle.link/i/mdrIh Kızlar makyajımı bununla temizliyorum gözlerim resmen alev alıyor çok acıyor batıyor önerebiliceğiniz başka var mı
GulcanDongel mlkyll bu marka almışım bende, dediğinizin aynısı oldu, kullanmayı bıraktım garnierin gülsuyu olansan aldım az bile döksen hemen çıkarıyor. Onu öneririm.
Yeppudaa mlkyll gorkito yeni makyaj temizleme suyu çıkarmış .bence çok begenirisniz .asla yanma yapmıyor .ve her makyajı çok güzel çıkarıyor .bir de uygun fiyatlı indirimelride oluyor arada
GulcanDongel mlkyll biodermin yaptı ama garnier asla yapmadı bi şişe bitirdim ikincisini kullanıyorum, çok güzel çıkartıyo fazla uğraştırmıyo bile.
busrabyrm97 Göz de silindiği için bnce makyaj temizleme suyunda seçici ve gerçekten kaliteli olanı almak lazım ben alerjik bünyem olduğu için bir çok marka gözüme kaçtı kızarıklık yaptı şuan la Roche posay misel i kullanıyorum fiyatı biraz pahalı ama en iyisi