Greyfurt Candanesra Ayağıma pıhtı atmış hastanede 6 gün yattım direk kan sulandırıcı iğne başladılar doğuma kadar kullancam.
Candanesra Greyfurt varizdenmi benimde varız var doktor kalp damar cerrahine git kan sulandırıcı yazarsa kullanırsın dedi
Ayse32 Greyfurt zor oluyor canım covid geçirenlerde yanda sonradan pıhtı atanlara bebeğe kan gitmeyenlere de başlıyorlar kimi doktor doğuma kadar diyor kimisi 34-35 te kesiyor
Greyfurt Candanesra varis yok canım ama varis çorabı kullanıyorum her ihtimale karşı mutlaka ihmal etme git doktora
Bus46 Greyfurt bende kullanıyorum 50000lik doktorum normal doğum riskli kanaman çok olucak o yüzde genel sezeryan dedi ağustosun ikinci haftası inşallah 🙏
Greyfurt Candanesra Sakın ihmal etme doktora git gözük mutlaka kanına vs bakar en azından ne olup olmadığına
beybisi26 Greyfurt Bu arada kan sulandırıcı kullananlara epidural uyuşturma olmuyormuş normal doğum sancısının çekiyormussun doktorum öyle demişti dün
Greyfurt beybisi26 Şu belden uyuşturma olur galiba spinal mi oda ne sağlıklı gelsinlerde canım bi şekilde olacak sonuçta hayırlısı ile