24undebiranne VMS evett internette baktim 1 hafta veya 2 hafta icinde de olabilir diyor bende dedim boyle olup iki uc gune dogum yapan varmi diye yazmak istedim o yuzden ama cogu beklemede daha sanirim 😊
kucuktosbik27 24undebiranne buna bebek karar veriyor canım 28 de baş aşağı pozisyonunu aldı 36 da aşağı indi 40+5 im hala bekliyorum nasip birazda
kucuktosbik27 24undebiranne aynen nasip işi biraz bebişin geleceği günü biliyo belki akşam belki haftlar sonra gelmek istiyecelk oyüzden sen hazırlıklarını tamamla geri kalanı bebişe bırak☺️
Melike-Alya 24undebiranne hayırlısıyla gelirler inşallah 🙏 Bişey kalmamış annesi birazcık daha sabır 🥰🌸
24undebiranne Gulfeem 😁😁 evet galiba ilk diye bu heyecan ve endişe 😀 artik 2 inci bebiş filan olursa akillanirim 😁😁😁
nergiz__ 24undebiranne ne güzel girdiyse bizimki 35. Haftada hala ters duruyor normal doğuramicam bu gidişle😞
24undebiranne nergiz__ bende normal mi sezeryan mi arasinda cok kalanlardanim ama bebiş icin suan hersey normal oldugu icin bende kendimi normale hazirladim insallah sizinkide normal olur döner umarim ama yeri daraldikcada biraz zor sanirim 🙄
KucukAnne538 24undebiranne O belli olmuyor maalesef benim kızım 30. Haftadan itibaren doğum pozisyonundaydı 39 haftalıkken doğum yaptım ☺️