24undebiranne Merhaba anneler dün kontrolum vardi 37+4 doktorum bebek dogum pozisyonuna girmis dedii daha 20 günüm var tahmini doguma ama cocuk dogum pozisyonuna girdikten kac gun veya hafta sonra dogum gerceklesiyor acaba 🙄
Cylncyln_01 24undebiranne Benimde 30 haftadan beri doğum pozisyonundaydi 40 haftaya kadar bekledim gelmedi hatta kanala bile girmedi sezeryan oldum mecburen
BusraUras 24undebiranne bebiş doğum pozisyonuna erken girebiliyor. Benim 28. Haftamda girmişti. Şuan 34+4 üz. Kanala girmesi önemli doğumun başlangıcı için.
VMS 24undebiranne benim hem bas asagi hem kanalda 3 haftadir kanalda bekliyor 37 deyim iki haftada onden gitmesine ragmen dogmadi
MerveKaya38 24undebiranne benimde doğum pozisyonunda 29 dan belli 33 oldum aynı yerde inSlah 37 38 kadar dayaniriz .
Melike-Alya Bende şuanda 37+3 teyim . Ama bebeğim 30. Haftadan itibaren doğum pozisyonunda . Yani hemen doğum olmuyor
24undebiranne Melike-Alya sanirim benim bebis 2 hafta once girdi cunku daha once asagida baski agri vs. Hissetmiyordum 🙄 doktor kafasi baya asagiya inmis dedi heran bekle dedi ama ilk hamileligim bilemedim 😁
Duyghu Cylncyln_01 ben de 38+3teyim kanala girmemiş. Çatı darlığından dolayı mı girmiyorlar? Doktorunuz bi neden söyledi mi size
24undebiranne BusraUras benim 2 hafta once filan girdi sanirim ama doktorum bu kontrolumde kafasi baya asagiya inmis dedi ultrosonla umarim yakindir dogumm 😁
Neslihanbew BusraUras tek başına kanala girmesi de etkili değil kanala girmesinin yanında açıklık yumuşama yoksa kanalda bile haftalarca durabiliyor
Cylncyln_01 24undebiranne Evet canım daha var benimde çok aşağıdaydı bası hatta elimle hissediyordun ama doğum için bebeğin kanala girmesi gerekiyor daha doğumuna var kuzum
24undebiranne Melike-Alya sanirim evet 😁 benim bebiş 35 haftalikken geliyordu yani nst de duzenli yuksek sancilarim cikti o zaman asagi inmemisti iste ilac tedavisi gordum igne vurulduum filan simdi kontrolde hem pozisyon almis hemde kafasi baya asagida diyince doktor hemen gelicek diye dusundum 😁 ilacla sancilarim hafifletildi birde simdi doktor biraktirdi ilaclari bakalim ne zaman gelicekk
24undebiranne VMS demek ki canlari ne zaman isterse o zaman geliyor bu bebişler 😁😁 bende bekliyorum dogucak bugun yarin diyee daha var sanirimm
Melike-Alya 24undebiranne hayırlısıyla gelirler inşallah 🙏 Bişey kalmamış annesi birazcık daha sabır 🥰🌸
VMS 24undebiranne yine de hic birsey belli olmuyor birden dogum pozisyonu alip kanala girip ayni gun dogan bebekler var herkesin vucudu bebegi farkli hikayesi de farkli oluyor
Cylncyln_01 Duyghu Yok çatım müsait di bebek kanala girmemis diye normal doğum olmadı 40 hafta olunca sezeryam oldum birde açıklık da yoktu bende
Naz_01 24undebiranne doğum pozisyonunu almak hemen doğacağı anlamına gelmiyor canım.30.haftamda benim de dönmüş
24undebiranne VMS evett internette baktim 1 hafta veya 2 hafta icinde de olabilir diyor bende dedim boyle olup iki uc gune dogum yapan varmi diye yazmak istedim o yuzden ama cogu beklemede daha sanirim 😊