Dilara93 Kızım İçin isim seçmekte çok zorlanıyorum bütün isimler hem güzel hem sıradan geliyor elbet birini seçicem ama yinede onun için özel olsun istiyorum güzel olduğunu düşündüğünüz güzel fikirlerinize talibim kızlar 🙈
SevDin Dilara93 gerçekten insan kendi çocuğuna isim ararken zorlanıyormuş hepsi basit hepsi anlamsız geliyor çok çok güzel olsun istiyorsun halbuki fikir verirken ne kadar kolaymış Melina Duru Derin Lina
Minikanne06 Hüma amine nas bu isimler cok hosuma gidiyor benim :) yeni yeni isimler var ya lina şila mina bence bu isimler yerine anlamı güzel bi isim koyabilirsin
Dilara93 Fatmakrtl Asel isminin anlamı bildiğim kadarıyla cennetteki ırmak die ama doğru bildiğimiz bir çok ismin anlamı yanlış biliniyor Aseldede öyle mi araştırıcam bnd beğeniyorum çünkü Aseli Teşekkürler 👍😘
Gk-love Papatyali iklima düşündüm ama eşime söyleyince beğenmedi klima diye dalga geçerler filan🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Bende isim bulamayanlardayım🤦🏻♀️
Prensesininannesi Dilara93 genelde hep öyle geçiyor ama henel anlamda bal demek bal gibi olur bende asel koyucam inşallah 😍😇
RdvanAyemUtar Dilara93 asel almila koyacağız kızımız olursa İnşAllah asel:bal demek Kur’anda da cennetteki bal anlamında almila:kızıl elma demek çok güzel anlamları var ☺️☺️
Ceyduygu Dilara93 Biz oglumuzun ismini günalp koyduk bi dahakine kızım olursa insallah hem abisiyle uyuyor diye hemde cok begeniyorum ben güneş koymak istiyorum 😊
Dilara93 Ceyduygu bend böyle otantik doğa bağlamlı isimleri seviyorum ama eşimle biraz zıttız 😂Güneş ismi çok sevdiğim bir arkadaşımın kızının adı o koymasaydı koyabilirdim teşekkür 👍
sarya21 Gk-love iklima ne demek tabi zevk meselesi yanlış anlamayın oldum olası hiç beğenmem çok garip bir isim🙄
Prensesininannesi Papatyali Aynısını benim eşim dedi 🤦🏻♀️ İnternetten bak bakıyım aselsan çıkıyor dedi sen nasıl bal buldun dedi ama ikna ettim zeynep asel e 💁♀️
Gk-love Papatyali 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Hep bişiler buluyorlar ya isim beğendiremiyorum.. Meyra, Berra isimleri çok hoşuma gitti söylüyorum cıkss diyor😕😕 çocuk isimsiz olsun doğunca kendi adını koyar artık diyorum🤦🏻♀️