Herkese merhaba. Ben de tüm hamileliğimi burada diğer doğum hikayelerini okuyarak geçirdim, bugün de kendi hikayemi anlatıyorum sizlere. Bende bel kayması olduğu için son ana kadar doğum şeklim belli değildi. 39+6 da bu sabah kontrole gittik ne nst de sancı vardı ne de en ufak bir belirti. Kontrolden sonra eve geçtim, kahvaltıdan kalktığım esnada saat 11 civarında suyum geldi. Hemen bir duş alıp sakince hastaneye geçtik. Hastanede yatışım verildiğinde saat 12 civarındaydı. Rutin kontrollerden sonra nstde sancıları karşılıyordum. Ardından bebeğimin kalp atımında zayıflama başladı. Normal doğuma niyetlenmişken apar topar sezeryana alındım. Sezeryandan çok korktuğum için ameliyathaneye inene kadar bir türlü sakinleşemedim. Benim panik halimden dolayı genel anesteziye karar verildi. Normalde uyanmam gereken süreden daha fazla uyumuşum, uyandıramamışlar. Ortalığı da narkozluyken birbirine katmışım. 🙊 Sonrası zaten benim için daha zordu, ağrım çok oldu ve kanama muayeneleri beni bitirdi. Bebeğim kucağımdayken herşey daha kolaydı tabi ama gerçekten ağrılı bir operasyondu benim için. Odaya alındığımda saat gece 1.30 du.
Her şey gerçekten zor geçiyor olmasına rağmen yine de bebişimin şu an yanımda kollarımda uyuması mükemmel bir duygu ❤️
Bu arada 3700 gram doğduk boyumuz da 52 cm. 🙊🙊🙊💕

Esraktrc rabbim anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah bende gozlerim dolarak okudum.. onemli olan suan bebeginizin ve sizn sagliginiz masallah 🧿🧿

Esraktrc
      Rabbim analı babalı büyütsün 😊
      O duyguyu bizde inşallah kısa sürede tadariz 🙌
      Bu arada narkozluyken herkesi bir birine katmisim derken ne mesela. Bundan kimse bahsetmemisti. Mesela o etkideyken herkese laf mı soylemissin. Kendimi düşünemiyorum. 🤭

Minicikkiz Baya çırpınmışım. Sonrada ameliyathanedeki herkese sövmüşüm 😂 En son karnım diye bağırarak uyandım sonrada oğlumun adını bağırıyordum. 🙊