Lilbabymom NESLIHAN_ aynen benim de arkadaşım yeni doğum yaptı ona sordum o da dedi çatı kemiği genişlediği için oluyormuş
Mihribancglr Lilbabymom makat duruşta olduğu icin olabilir benimde o haftalarda öyleydi ama en iyisini doktorunuz bilir
defnes_mom Lilbabymom ben şuan 31. Haftamdayim ama 21. Haftada benim de öyleydi çünkü bebişim makat pozisyonundaydi sürekli tekme atıyordu. Şimdi de değişen bir şey yok baş aşağıda sürekli bir baskı tuvalete çıkma isteği 😂
Haticeackgzzz Lilbabymom çok normal rahim genişlediği için ilerleyen zamanlarda dahada artıyor özellikle 27 haftadan sonra bebek baş aşşagı durduktan sonra dahada şiddetleniyor ağırlar ama normal baskı yaptığı için
Haticeackgzzz Lilbabymom eğer agrıyla birlikte baskı varsa idrar tahlili verin gebelikte çok sık rastlanıyor idrar enfeksiyonuyla bende yanma kaşıntı vs yok enfeksiyonda kasıklarda baskı oluyor
ahlasinannesi Lilbabymom bende de oluyor aynı ağrı bebeğin baskı yapmasından kaynaklı olduğunu söylemişti doktor. Magnezyum kullanıyorum birde.
GulayK Lilbabymom benimde 24cü haftadan başladı. garip bir ağrı diger ağrılara benzemiyor. çatı ağrısı deniliyormuş. rahim büyüdüğü için oradaki kemiklere etki ediyormuş. yani bir nevi vücut doğuma hazırlıyor seni. 27ci haftadayım hala devam ediyor .