Berramm00 Evet arkadaşalar daha 24 günüm var iken kızım sürpriz yaptı ve dünyaya geldi🙂 benim happy mom daki miladım doldu artık happy kidss deyim😅 darısı sizlerin başına…
Gizemcankilinc Biraz detayli anlatirmisin canim kac haftaliktin nasil neden oldu dogumun benimde son 28 gun :) Berramm00
Sumyyeeetrmnoglu Berramm00 bende 36+3 haftalığım dün hafif sancım vardı 1 cm açıklığım vardı acaba 1 cm açıklıktan sonra devamı gelirmi ? Şuan sancım yok sadece bel ağrım var. bu arada gözünüz aydın 🙏🏻
Berramm00 Gizemcankilinc tabi canım😊 36.haftadaydim normal rutin kontrole gittik doktorum acilman var dedi 2 cm yatis vercez dedi tabi ben şok oldum korktum baya ama hic sancim falan yokdu suni sanciyla olacak diye hastaneden ciktim eve geldim ki evde sancımı çekeyim ama bende yine tık yok😅ertesi gün bi ıslaklık hissetim ve gittik suyum gelmiş meğer mecburen yattım 🤷♀️ saat 14.00 da yattım gece 03.30 da kızım dünyaya geldi suni sanciyla…😊
Berramm00 Aysenur_20 kesinlikle ben 36.haftada doğum yaptim ne olur ne olmaz simdiden hazirliklarinizi yapın canım😅😊
Tutkucimeen Aysenur_20 maşallah 🙏 peki bebişiniz nasıl? 27 haftalık oldum, bu aralar sardı doğum korkusu içimi kusura bakmayın 🙏
Gizemcankilinc Berramm00 ya ne güzel rabbim bizlerede nasip etsin . Suyun geldigini nasil anladin canim cokmu ıslaklı oldu
Berramm00 Gizemcankilinc yok cok deil biraz yani hissedilecek derecede zaten az gelmisti doguma yarim saat kala tam geldi ki yani hissedilmeyecek gbi deil içinden bise kopuyo sıcak ve baya cok geliyo yani anlarsin 😊
Berramm00 Tutkucimeen estağfurullah 😊çok şükür iyi her çocukta olduğu gibi bizde de sarılık oldu ama geçti cok şükür… vallaha doğum korkusu bende de oldu ama sizlere.tavsiyem doğum esnasında kesinlikle doktorunuzu dinelemeniz ben öyle yaptim ve bol bol sancı esnasında egzersiz yapmak işin püf noktası onlar😊😊
Aysenur_20 Tutkucimeen benım doğumuma az kaldı Artık maşallah bebek beni hiç zorlamadı Kıpırdamasa hala İçimde oduğunu bilmiycem Tabı gözle görünür göbek var ama Zorlanmadım Hiç inş umud ediyorum kı dokuz ayım çok rahat geçti doğumumda inşallah böyle geçer bende aşırı korku var zaten kan verirken bile panik oluyorum gün gittikçe günümde yaklaşıyor Öylede böylede doğcak artık allahım sğlıklı bi şekilde hepimzi kurtarsın O duyguyu hepimize yaşatsın
Tutkucimeen Berramm00 ayyy teşekkür ederim :) sarılık olur geçer Rabbim size ve eşnize bağışlasın inşallah sağlıklı mutlu bir ömrü olsun inşallah 😍 benimde kızım olucak aşırı sabırsızım nasıl olucak, kime benzeyecek vs diye sadece sezeryan dan korkuyorum 😢 normal olması için elimden geleni yapıcam inşallah
Berramm00 Sumyyeeetrmnoglu ben 2 cm le gitmistim bende zor acilma oldu kişiden kişiye değiyor canım benim, sizin galiba yavas yavaş yaklaşıyor hadi hayırlısı insallah yaa😊😊 herşeye hazırlıklı olun bende hic sancı olmadı sizde başlamış masallah ne güzel insallah suni sanciya gerek kalmadan sag salim alırsınız kucağınıza ♥️
Berramm00 Amin çok saolun, Allah razı olsun… korkmayın allahin izniyle sizde ve bebekte bir sorun olmadığı sürece sezeryana almiyorlar, insallah sizde sag salim kavuşursunuz birbirinize…😊👶
Sumyyeeetrmnoglu Berramm00 amin canım inşallah 🥰 halihazırda bişey yok bekliyoruz benim gibi olan varmı diye post arıyordum bende🥰 36. Haftaya yenimi girmiştiniz siz? Bide kaç kilo doğdu. Bizim kız baya minyon tipli annesine benziyo 🥰
Berramm00 Sumyyeeetrmnoglu 36+4 dü benim, 2.600 kg geldi dunyaya😊herseyin hayırlısı olsun ikiniz içinde insallah çok zorlanmadan atlatırsınız…