Alya_7 Nevnev squat,merdiven inip çıkma,yürüyüş,perine masajı yapıp duruyorum her gün 😬 normal doğum istiyorum inşallah kanala da girer de hayırlısıyla 🙏🏼 Sağ Salim alalım bebişlerimizi kucağımıza 🥰
Menfiye_01 minikserce00 33 haftalık Ken gıttım doktora kafası assagı da ydı dogum pozisyonunda yanı ama bazen ıkı taraftarda sertlik hıssedıyorum bazen vajınama atıyor tekmeyi hala aynı pozısyonfamıdır yanı degısır mı kı sızce
Nevnev Menfiye_01 bence benimki dönmez artık , eskiden fır dönerdi içimde artık yeri kalmadı sanırım. Sizin hafta erkense dönebilir tabi kaç haftaydınız
minikserce00 Menfiye_01 inaankı bende bilmiyorum anlamıyorum da hıckırıgı altta hıssedıyorum ama bilmiyorum
Nevnev Menfiye_01 kız aynıymışız ya 😁😁 bilmiyorum ya artık dönmezler bence ona göre planımızı yapalım biz
Yuceroglu Nevnev benim de öyle en baştan beri bir ara dönmüştü. 35 i geçtik hala aynı. Kafası sağda ayakları sol arkada
Nevnev Minik_kuzularim gittiniz mi kontrole doktor bişi dedi mi bebek duruşu ve doğum şekli hakkında. 😍