sumeyraballl NurseL72 inşAllah sağlıklı bir şekilde bebeğinizi görür kalp atışnı duyarsnz 😊 her gebelik bir olmuyor miğde bulantısı kusmasıı olmayan gebelerimiz de var
NurseL72 sumeyraballl İnşallah öyle olur ultrasondan bile korkar oldum doktorun bebeğin kalbi atmıyor demesi hala gözümün önünde rabbim hiç kimseye yaşatmasın inşallah
Mltm07 Benimde kese düşmüştü önceki gebeliğimde bundada bir sorun olcak diye korkuyorum doktor çok rahat ol tekrar etmez her gebelik farklıdır dedi umarım sağlıcakla kalp atışını duyarız 🙄
Denizinnannesii NurseL72 40+5de doğum yaptım hiç mide bulantısı yaşamadım gönlünü ferah tut Allah’ın izniyle bişey olmaz kendini strese sokma
NurseL72 Denizinnannesii Allah razı Allah evladınızı size bağışlasın inşallah Teşekkür ederim desteğiniz için 🥰
sumeyraballl NurseL72 inşAllah Amin bende çarşamba gidicm kontrole doktor kötü birşey söyler diye çok korkuyrm
ruveyda98 NurseL72 kızımda hiç mide bulantısı yaşamadım şimdi bende 5 haftalık hamileyim bunda da bulantı hissetmiyorum
Sakinem212 NurseL72 6+3 daha yeni yrni sabhları midem bulanıyor koku rahatsız etmiyor ağzımın tadı kötü sadece 3 gün sonra mercimeği görmeye gidecm keseyi bile daha görmemişim.
NurseL72 busebb merhaba canım evet duydum çok şükür şimdi de mide bulantısı için ilaç içiyorum Annelik ne tuhaf sürekli bir endişe içindesin
busebb NurseL72 ayy hadi gözün aydın çok sevindimm 💗 sağlıkla kucağına al inşallah mide bulantımızda anne olmanın bi parçası 🤷♀️ inşallah oda en kısa zamanda geçer
Shns NurseL72 hamile olduğumu mide bulantım sayesinde 3 haftalıkken öğrendim şu an 10 haftalık hala devam ediyor amaa yakın zamanda doğum yapan yakın arkadaşımın hiç mide bulantısı olmamıştı tamamen bünyeyle alakalı canım korkma
NurseL72 Shns evet öyle gerçekten bazılarının hiç olmuyor bulantısı şanslılar bu devirde insan mide bulantısı yaşadığı için bile şükrediyor yeterki sağlıklı olsunlar 🙏🏻