NurseL72 Kızlar mide bulantım başlamadı çok endişeliyim daha önce kalp atmadığı için kürtaj olmuştum bunda da öyle olur diye çok korkuyorum var mı bu haftada olan gebeler sizdebaşladı mı 😞
Remziyesrmli NurseL72 benimde daha önce iki kaybım oldu canım. Şu an 12+6 günlüğüz hiç mide bulantısı baş dönmesi felan yaşamadım. İçin rahat olsun aklına kötü şeyler getirme. Allah tamamına erdirsin inşallah
Semakacan NurseL72 illa bulantı olacak diye bişey yok benim 8. Haftada başlamıştı ilk hamileliğimde yoktu mesela
busebb NurseL72 canım korkma dua et. benim 7. hafta gibi başladı mide bulantım. kalp atısıda 8. hafta ve 8. haftadan sonra duyuluyo sen içini ferah tut iyi düşün
NurseL72 Remziyesrmli bnm ilk gebeliğimde çok fazla mide bulantısı yaşamıştım bunda böyle olunca endişe ettim doğrusu hastaneye de 7 haftalık olsun giderim diyorum tabi sabredebilirsem
NurseL72 Semakacan umarım benimde öyledir Konu evlat olunca insan endişe etmeden duramıyor maalesef 🤦🏻♀️
Remziyesrmli NurseL72 amin canım. Rabbim kimseye göstermesin isteyenlere de tez zmanda nasip etsin inşallah 🤗👼
Semakacan NurseL72 evet tabii çok normal bi de kötü bi anı yaşamışsın ama iyi şeyler düşün ki iyi olsun endişe etme ☺️
NurseL72 busebb Çok dua ediyorum bu sefer sağlıkla gelsin diye kürtaj bende travma yaşattı yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum kalp atışı duyarsam Allah’ın izniyle biraz rahatlarım Allah hepimizin bebeğini bize bağışlasın 🤲
NurseL72 Remziyesrmli Ay inşallah mide bulantım hiç olmasın isterim tabi sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil
Ezggz NurseL72 25 haftaligim birgün bile midem bulanmadı, benimde bundan önce kalo atışı olmadığı için kürtaj olmuştum herkezde olmuyor merak etme
sumeyraballl NurseL72 8. Haftamda başladı 9. Haftamdayım ara ara oluyor bnmde o haftalrda sdce kasık ağrılrm vardı bulantım olmdı
NurseL72 sumeyraballl benim ilk gebeliğimde çok şiddetliydi bunda şuan birşey yok kalp atışını duyayım sadaka dağıtıcam walla dua edelim birbirimize kabul olur inşallah 🤲
sumeyraballl NurseL72 inşAllah sağlıklı bir şekilde bebeğinizi görür kalp atışnı duyarsnz 😊 her gebelik bir olmuyor miğde bulantısı kusmasıı olmayan gebelerimiz de var