Sanemiko kacinci haftandasin ben daha once medikanaya gidiyordum doktorun yanina girmemle cikmam bir.oluyordu 5 dakika surmuyordu bide arada cok.fiyat vardi medikanada dogum 1000 tl daha fazla eski bina odalari bunaltici ve hizmet guzel degil hep telasli gibiler hep aklimda soru isareti kaliyordu seval patayla keske ilk basta tanissaydim seval patayi taniyandan beri hastaneye cok mutlu gidiyorum ve odaya her girince 20 25 dakika kaliyoruz doktor besmele cekip anlatmaya basliyor 2 ekran var yanindaki ekranda direk eliyle gösteriyor hatta bazi yerlerde benden cok heyecanli bile davraniyor en son gittigimde baksana ya cadiya yuzunu gostermiyor dogsun bak yuzunu nasil acariz baksana buruna baksana yanaklara cok guzel seyler diyor daha da bi heyecan yapiyorsun kesinlikle gitmeni tavsiye ederim hatta en son dedi ki simdi dogsun diye bekliyorsun ben doktor oldugum halde dedim ki icerde biraz daha kalsa dunyaya geldikten sonra hic durmuyorlar dedi ama mucize ya felan boyle sen konusmasanda muhabbeti cok hos bide aklinda bulunsun son zamanlarda sira bulamiyorsun doktora dedim sira bulamiyorum kendi sana tarih veriyor onaylatiyorsun randevu almana gerek kalmiyor