Seyma53 Merhaba hanımlar 11 haftalık hamileyim şuanki doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum, aranızda medipolde doğum yapıp doktor tavsiyesi verebilcek olan varmı 😇
ZeynepKara Seyma53 bağcılar medipol megada halam 2015 yılında doğum yaptı 3 mayıs pazar günüydü doğumu başlamıştı ve ultrasona almadan doğuma aldılar bebeğin kordonu boynuna dolanmıştı ölebilirdi allah korusun kordonla birlikte doğum yaptı ve makatına kadar yırtıldı bu olayı hiç unutmuyorum şuan hamileyim o hastanenin kapısından bile geçmiyorum haftasonu 0 ilgi
Snmscl Seyma53 medipol sefaköye gidiyorum kızımı orda doğurdu şimdi yine orda devam ediyorum medipol mega Bağcılar’da ablam yengelerim halam Doğum yapmıştı hepside gayet memnundu
pamuksekerinannesi Seyma53 Koşuyolu Medipol Şükriye Leyla Altınyayla gidiyorum.. İki ablamda ona gidiyordu doğumunu orda yaptı.. Muhteşem bir doktor ama sanırım eski hastaları dışında gebe takibi almıyor.. Bende ona gidiyorum çok memnunum 🤗
Seyma53 ZeynepKara Gerçekten böyle bi hastanede bunun yaşanması çok kötü Allah korusun üzüldüm ablanız adına bunu hiçbirimiz yaşamak istemeyiz ☹ Soğudum şuanda medipolden...
sinemaselif Ablam kosuyolu medipolde dogum yapti gayet memnun kaldik bende hamileyim 2 ay sonra insallah mine hanim dogumumu yapicak 😍
ZeynepKara Seyma53 eltimde geçen sene doğum yaptı o da haftasonuna denk geldi onunda çatı darlığı var imkansız normal doğum yapması kadına saatlerce suni sancı takmışlar yani medipolün o gösterişine aldanmayın sonuçta doğum bu ne gün geleceği belli olmuyo
ZeynepKara Seyma53 medicalpark gaziosmanpaşa nalan karacaoğlu na gidicem inşallah perşembe günü ilk randevum arkadaşım orda doğum yaptı hem hastaneden hem doktordan çok memnun
Zeynebinannesi humaninannesi61 Seval Pata doktoruna aşık bi hastayim cok seviyorum doktorumu doguma denk gelsede denk gelmesede gidebildigim yere kadar gerci cok az kaldi ama bebegi ultrasyonda sana cok guzel anlatiyor
Sinemm Ben medipol bağlara gidiyorum ordada 5 yıl çalıştım gayet memnunum yaşadığiniz9lay üzücü umarım kimsenin başına gelmez böyle bisey tuğba nadide yılmaza gidiyorum 8 aydır
ZeynepKara Sinemm bu karşılaştığım 2. Olay tabiki herkes yaşayacak diye bişey yok ama haftasonu ilgisizler bu net
Canes Sinemm ben kesinlikle o kadini tavsiye etmiyorum hic bir konuda net konusmuyor anlatmiyor 7.ayimda doktor degisikligi yapicam
Mysfelf Medipol bağcılar megaya gidecektim araştırdım internetten sezeryana yönlendiren bi hastane olduğunu söyleyen çok fazla.. gittiğinz hastanenin normal doğum ücreti ile zorunlu sezeryan ücreti arasında uçurum olmamasına dikkat edin derim.
Canes Mysfelf benim arkadasima her doktor baska yerde sezeryan dedigi halde bu hastanede normal dogum yaptirmak icin elinden geleni yaptilar doktor ve annenin durumuyla alakalida olabilir
Nurbstn Snmscl meraba ilk dogumum gittigim hastane tadilata girdi dogum icin almiyolar 36 haftaligim sefakoy medipolu dusunuyorum ama Nasil bilmiyorum hangi doktor iyi
humaninannesi61 Zeynebinannesi MaşAllah😌 Bende Sinem Ay ‘a gidiyorum. Çok beğendim ilk gittiğimde. Pazartesi kontrolüm var işte. Sadece sıkıntı şuymuş. Eğer gece doğum olursa ayrıyeyten bin lira istiyormuş doktorum. Bakalm😌
Sanemiko Zeynebinannesi merhaba doktorunuzdan memnunmusunuz?🙈 Doktor değişikliği yapacağım fakat kararsızım. Seval hanımı duydum fakat çok bilgi bulamadım nette hakkında. ☺
Hande2017 Zeynebinannesi Bende Seval hanıma gitmekteyim çok memnunum kendisinden dediğiniz gibi herşey ayrıntılı anlatılmakta..
Zeynebinannesi humaninannesi61 Evet benimde doktorum oyle daha doğrusu her doktor oyle ozellerde ek ucret aliyorlar önceden gerek yok o kadar para verip doktor gelmeyince anlami yok devlete giderim diyordum ama simdi tam tersi hem hastane iyi diger dogumhanedeki calisanlar cok iyi guleryuzlu doktor girmezse bile son ana kadar seninle beraber kafan rahat doguma kadar doktorun yerine gelen nobetci ebe zaten baya tevrubeli hemde seni doguma guzel hazirliyor gerisi sana kalmış olacagi varsan her yerde oluyor zaten moral cok onemli bence cok sukur hersey yolunda hayirlisi insallah benimde carsamba randevum var bakalim 😊🤗
MuratZeynepDiner bende bağcılar medipole gidiyorum duygu hanıma cok memlunum çok ilgli hiçbir soru işareti kalmıyor aklımda numarasını verdi aklıma birşey takılınca msj atıyorum hemen dönüyor
Seyma53 MuratZeynepDiner Feridealbayrak peki tavsiye edermisiniz duygu hanımı mesela benim bi önceki doktorumun ağzından lafları cımbızla alıyodum ilk hamileliğim her konuda bilgilendirmesi gerekirken tam tersiydi 😒
MuratZeynepDiner Feridealbayrak bildirimler gelmiyor msjnı şimdi gördüm tatlım evet öylemiş☺ 13 haftalığım 28 aralıkta kontrolüm var belki karşılasırx malum randevüyle gitsekte sıra oluyor mutlaka beklıyorz☺ senin kaç haftalık