Bence de dolap gereksiz şifonyer gerekli çünkü ben her şeyini katlıyorum koyuyorum oğlum 2 yaşında hala dolabı yok. Genelde rahat kıyafetler giydiriyorum. Asılacak üç beş şeyinvar onu da evdeki dolaba asıyorum. Tercih meselesi tabi…
ev tipi ana kucağı gerekli, babynest gereksiz. Zaten bebek dönemiyor kanepeye de bir şey serip koyabiliyorsun.
Emzirme yastığı şart değil normal yastık da aynı işi görüyor. Olsa da olur olmasa da
bebek arabası benim için olmazsa olmaz, ben sağlık sorunlarımdan dolayı slng falan takamıyorum ama olmasa çok isterdim onla gezmeyi daha rahat görünüyor
Muslin oğlum 2 kızım 4 hala kullanıyorum güzel bir şey tavsiye ederim
süt sağma makinesi lazım olursa alırsınız baştan almaya lüzum yok.
kıyafet alt üst daha kullanışlı ama beli lastikli değil hm patikli altları aşırı güzel beli bol sıkmıyor çocuğu tavsiye ederim.
1 aydan itibaren de her iki çocuğumu da oyun halısınına yatırdım her ikisi de çok sevdi zaman geçirdi tavsiye ederim. En çok oyalandıkları şey oldu. Bende tiny love maymun adası var ikisi de bayıldı
bebek arabası kocaman dev bir şey almayın senesi dolmadan letgoya koyarsınız gerek yok.
oda yapmanız en az 6 ay bir sene gerekli değil imkan varsa olabilir.
anne yanı beşik tavsiye ederim ama kuyu gibi olmasın yatağa birleştirilenlerden olsun ki gece kalk da emzir yatır kolay olsun hem çocuğa hem size. Uykusu dağılmadan işinizi görürsünüz. Ben kullandım ve iyi ki dediğim ürünlerden oldu o da
Bu kadar geldi aklıma 😅