sehri_hzr bu durum sizinle birlikte şekillenecektir.
Doğum öncesi çok alışveriş yapmadım . Mesela çok gerekli denen gümüş kapak, pompa vs almadım.
1)Emzirirken gögüslerim yara oldu. Krem lansinoh ve göğüs kalkanı aldım( göğüs kalkanı hava alıyor,mantar oluşumunu engelliyor) o yüzden gümüş kapağı eledim.
2)alt değiştirme bezi aldım kesinlikle ihtiyaç (arada altını havalandırmak istediğinde serersiniz, altını değiştirdiğinde olası çiş ve kaka fışkırmalarında kurtarıcı 😂)
3)Göğüs Pompası en başta almadım. Bebeğim göğsümü tutmayınca tıkandı ve agrı oluştu bir şekilde sağmam gerekirdi. En başta manuel ucuzlarından aldım. Sonra olacak gibi değildi eziyete dönüştü Lansinoh çift başlıklı aldım( memeye alışma uzun sürdüğünden sağıp verdim, hastalandım ilaç kullanmam lazımdı sütümü sagıp dökmeliydim yine makine imdadıma yetişti makine olmalıymış yani)
4) telsiz ( mecburi ihtiyaç gibi )
kıyafet çok almadım, 30 günü dolduktan sonra cidden küçük geliyor. İki hastane çıkışı , bir kaç fazladan tulum , alt üst takım işimi gördü.
bez stoklamayın.
gereksiz aldım diyeceğim bir şey olmadı , gerçekten ihtiyacım oldukça aldım. Alıp kullanmadığım bir şey yok şu anlık :)