Zeynep616161 Sinem_58 çok teşekkür ederim desteğiniz için, insan biraz kötü hissediyor, eşim gram gramına hesap yapıyor onu oyle görünce üzülüyorum, onu da çok seviyorum, karnımdakinide, rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin bize
Sinem_58 Zeynep616161 stres yapma yeter kuzum akşamdan bardağın içine ceviz at su koy sabaha kadar beklet sabah o suyu iç cevizi ye bak bu çok kilo aldırıyor bebeğe rengi değişiyor suyun tadı değişmiyor ama kuzum sade soda ile ayran yap buda kilo yapıyor muz kivi bunlarda kilo yapıyor ben 1 sabah 1 akşam kesin muz yiyorum mesela bizim kız muz olarak doğmazsa iyi 🤭
Linam6868 birprensesvebirprensannesi 32 haftalıkken o kilodaydı cnm şimdi ne kadar aldı bilmiyorum sağlıkla alalım insaAllah kucağımıza 🤗
Buse_00 Dilos0705 benim tup bebek doktor hic riske atmam en ufak şeyde sezeryana qlirim dedi kuzum ama suanlik epidural normal düşünüyoruz
Zeyneplena34 Sinem_58 Valla en son 27 haftalıkken 1350 gr dı. Şuan 32 haftalığım perşembe günü randevum var bakalim benim kız neler yapıyor 🤭😅
Busracikkkk nevingny muz kaşar peyniri ev yapımı yoğurt maden suyu ve kuruyemiş bol tüketmeye çalışın kilo alır inşallah merak etmeyin
Beren1 Bende en son doktora gittiğimde 32 haftalıktı 1800gr idi kilosu. Doktor normal dedi ama yazılanları okuyunca benimki biraz zayıf sanki haftasına göre 🙄🤭