Cemrece Melike-Alya Yengec burcumusun yoksa benim gibi 😁😁 Daha gecen gun dedim nasil olucak cok alistim diye 😅
Melike-Alya Cemrece Yok canım ikizler 😅 Az değil 9 ay uzun bi zaman alışmamız normal diye düşünüyorum 😅😅
miniginannesi9 Gulmese Açılmaniz var mı? Doktor alttan bakmadan açılma olup olmadığını anlayabiliyor mu
Gulmese Melike-Alya ultrason da görüyorlar ama kanalda oldugunu alttan muayene de acıklık var mı diye bakılıyor kuzum bir de kasılma sertleşme düzensiz ise yalancı doğum belirtisi 😇 Saglıkla gelsinler 🌸
Melike-Alya Gulmese Anladım canım çok teşekkür ederim ☺️ Bugun hareket ve toparlanma çok oldu göbek deliğimi acıtır derecede süremi tutmam gerekiyor düzenli olup olmadığını anlamak için ilk olunca tecrübesizim kusura bakmayın🥰💐💐
Gulmese Melike-Alya ah bende ilkiiiiim 😇🌸😀 ama canını acıtıcak gibi olması gerekiyor benim 2 haftadır cok var kasılmam hareket edince başka yöne dönüp uzanınca falan gecince yalancı kasılma oluyor.
Gulmese Melike-Alya dinlenince azalması lazım yalancı kasılmalarda. Gercek doğum kasılmaları giderek şiddetlenir diye söylemişti doktorum bana kssıktan belden başlarmış bir de. 😇
Cemrece Merve3460 Her kontrolde alttan muayene mi ediyor artik acikliga bakmak icin ? Ben de cati muayenesi oldum 37 de simdi 38 de gidicem yine mi bakar acaba ne durumda diye
Girlsmomm Merve3460 kanala girmesi için yürüyüş yapın ben yaptım kanala girdi ama biraz fazla yürüyün
Melike-Alya Gulmese Sora sora tecrübe sahibi olcaz sanırım 🥰 yanlarda falan kasılma olunca acımıyor sadece göbek deliğimin orda kasıldığında acı hissediyorum canım yatış poziyonumu değiştirdiğimde geçiyor bir süre sonra tekrar oluyor
Gulmese Melike-Alya Yalancı kasılmalar kuzum 🌸 Vücut kendini doğuma hazırlıyor benım de öyle suan can acıtıyor gibi ama bende sanmıyorum bu sancı ile doğurmam 😀😂
Gulmese Cemrece benim doktorum kontrol de etmiyordu ama sancım falan var diye gittiğim de ediyordu. 🌸
Merve3460 Cemrece aynı durumdayız canm bilgim yok en son çatı muayanesi oldum perşembe tekrar kontrol var baklm
nisafrkn Merve3460 Ben 36 haftalık gittiğimde doktorum tam girmemiş dedi altta çok baskın yoktu o zamanlar 37 den sonra felaket derecede altımda hissediyorum kızımı sürekli batıyor bide karnım göğsümden ayrıldı 4 5 parmak😊
Merve3460 nisafrkn ya benm de ayrıldı hatta 3 gündür yürümekte zorlanıyrm bacaklarımı açamıyrm vajinam çok agrıo acaba girdi mi kanala